Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fifa 2008 trainer ?

Fifa 2008 trainer ?

Similar threads

Fifa 1999 Trainer Oyun açılmaya başladığında % saniye içinde iwantmorefun yazın Takım seçme kısmında tüm eski ve yeni takımları, yeni kitleri ve Spice girls takımını görebileceksiniz Ronaldo'yu G Silva adı ile Inter Milan'da ve Brezilya'da bulabilirsiniz Fifa 2000 Options'daki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Arkadaşlar malüm yıl 2011 oldu bile çoktan ancak ben biraz eskide kaldım fifa 2011 çok oynadım 2010 falanda sıktı 2008 oynamak istiyorum ancak türkçe spiker ile oyamak istiyorum birçok forum sitesine baktım ancak bizim forumumuz dahil adam gibi çalışan türkçe spiker yokEğer sizde varsa paylaşın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Yarım saat öncesine kadar Fifa 2008 masaüstüne kurulydu bende D:\ 'ye atim dedim Nese attım oyuna bi girim dedim yok :S giremiyorum Tıklıyorum Fifa 2008exe'ye hic bişey oLmamış gibi devam ediyor pc :S algılamıyomudur nedir yarabbim cıldırcam ya :| Bi biLgisi oLan vs vs Yardımcı oLabiLirse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
fifa 06 için çalışan bir trainer istiyorum ve nasıl çalıştığını açıklarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
fifa 2008 yükledim herseyi oyuna tikliyom ekran siyah oluoyr baska birsey olmuyor ekran kartindan mi kaynaklaniyor acaba fifa 2008 oyna bilmem icin gerekli pc özeliiklerini vere bilri msiniz simdi den tesektürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt