Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

FiFa 2008'in 4. Cd'si Lazım.!

FiFa 2008'in 4. Cd'si Lazım.!
0
105

Similar threads

Playstore, 2021'i geride bırakırken ülkemizdeki oyunseverlerin bu yıl en çok ilgi gösterdiği oyunları açıkladı. En çok aksiyon, spor ve FPS (First Person Shooter) kategorilerindeki oyunlar tercih edildi.  Resident Evil Village Dorukta 25 yıllık Resident Evil serisinin, Mayıs ayında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Türkiye'yi yenilikçi teknolojilerle buluşturan Türk Telekom'un dijital oyun platformu Playstore, 2021'i geride bırakırken ülkemizdeki oyunseverlerin bu yıl en çok ilgi gösterdiği oyunları açıkladı. PC, MAC ve konsol oyunlarının taşınabilir ve 'free 2 play' paketlerinin satışa sunulduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Arkadaşlar bana fifa 2007 de para veya işe yarar bi hile lazım yardımcı olursanız çok sevinicem şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Arkadaşlar Benim bilgisayardaki fifa 2008 ps3 deki gibi olsun istiyorum grafikleri bunun için ne yapmam lazım bir de ps3 de futbolcu topa otomatik koşuyor,ama bilgisayarda koşmuyor nasıl düzenleyebilirim? Lütfen cevap yazın !!!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Arkadaşlar Fifa 2008'in trainerini bulabilirmisiniz?Ben bulamadımŞimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt