Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fifa 2009 İle İlgili Yardımıc Olun Lütfen ???

Fifa 2009 İle İlgili Yardımıc Olun Lütfen ???

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Slm

Ben Fifa Oynuyuom ve sezonu bitirdiğimde bir yazı geliyor diyor ki (devam etmeeniz icin eastore girin diyor diğerını anlamıyorum) ne yapacagımı bilmiyom bu sorun herkezde var sanırım siz bilyorsanız yardımcı olun lütfen

tskrl edrm

Similar threads

Need for Speed: Undercover Yarış oyunu deyince belki de akla ilk gelen oyun Need For Speed serisi Yıllar geçtikçe rakipleri arttı, bundan böyle tek rakibi Deneme Driver'lar yok, onun yerine Project Gotham Racing, Grid gibi dağıtılmış ve sağlam rakipleri var İşin kötü yanı Need For Speed...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Finans uzmanı Özlem Denizmen, son zamanlarda evlilik ile ilgili eşlerin tartışma nedenlerini ve dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. Denizmen, "Eşler para konusunda çok tartışır, birbirine bozulur, birbirini incitir. Sıkça gördüğüm konuları sizin için sıraladım. Sadece sizin evde oluyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Need for Speed: Undercover Yarış oyunu deyince belki de akla ilk gelen oyun Need For Speed serisi Yıllar gectikce rakipleri arttı, artık tek rakibi Test Driver'lar değil, onun yerine Project Gotham Racing, Grid gibi ceşitli ve sağlam rakipleri var İşin kotu yanı Need For Speed bunlara rakip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Aradığınız fakat bulamadığınız konuları Ctrl+F Tuşuna Basıp arayarak bulabilirsiniz Konu başlığına tıklamanız yeterlidir Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Oyun hakkında Efes Online Hakkında Ufak Sorular EFESTE 79 LW Çar SATILIR ACİL MESAJ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Bir arkadaşım Hadid suresi 22. ayeti örnek vererek, İnsan hayatının tüm evreleri ve yaşanılan her şey, daha önceden yazılmış ve bizlere biçilen rolü bizler oynuyoruz şeklinde bir açıklama yapmıştı. Bende bu düşüncenin, inancın bahsettiği ayetle hiç bir ilgisinin olmadığını ve bu inancın Kur’an...
Cevaplar
0
Görüntüleme
476
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt