Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler kardeşlerim br sorunum varda ben laptoptan fifa oynuyorum ama kasıyor ram 1 gb ekran kartı düşük galiba herhangi bir programla bunu halledebilirmiyiz şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar magicka diye bir oyun oynuyorum steam üzerinden ancak steamdan girince sanırım onboard ekran kartı ile oyuna giriyor ve oyun aşırı bir şekilde kasıyor normalde oyunun simgesine sağ tıklayıp yüksek performans ile giriyorum ama steamda bu şekilde nasıl girebileceğim yardım edenlere...
Arkadaşlar benim Pc min Özellikleri : 64 bit windows 7 işletim sistemi 25 ghz hızında intel core 2 duo E7300 işlemcili nvidia geforce gtx 470 (320 bit) 1280mb ekran kartı 4 gb ram 1 terabayt harddisk
üstte verdiklerim benim pc min özellikleri altta fifa 15 in minimum özellikleri var fifa 15...
arkadaşlar laptopun özelliği 4 gb ram 1 gb ekran kartı(nvidia) daha önce hiç bir oyunda kasma yoktu hatta 1 hafta önce cod 8 i oynadım hiç bir kasma yoktu fakat bunda bilgisayar kasıyor ayrıca oyuna girince pc normal hiç kasmıyor hatta hikayeyi gösterirkende hiç kasma yok tam oyuna başlarken...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.