Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fifa 2009 Yardım lütfen

Fifa 2009 Yardım lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İyi günler kardeşlerim br sorunum varda ben laptoptan fifa oynuyorum ama kasıyor ram 1 gb ekran kartı düşük galiba herhangi bir programla bunu halledebilirmiyiz şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Crysis oyununu dün yükledim ama kasarak oynuyorum Sebebini bilen var mı acaba Bilgisayarımın markasa MSI EX600 Sistemde İntel pentium Core duo2 2 Ghz işlemci, 2 GB ram, 160 gb harddisc, Geforce 8400M G 256 MB ekran kartı( sanırım ramden yiyerek 512 oluyor), Ama şöyle bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
arkadaşlar magicka diye bir oyun oynuyorum steam üzerinden ancak steamdan girince sanırım onboard ekran kartı ile oyuna giriyor ve oyun aşırı bir şekilde kasıyor normalde oyunun simgesine sağ tıklayıp yüksek performans ile giriyorum ama steamda bu şekilde nasıl girebileceğim yardım edenlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
ARkadaşlar Ben Geçenlerde Ati SAPPHİRE X1650PRO 512MB AGP 8X ekran kartı aldımBu Ekran Kartını Sırf Knight Kasmasın Diye Almıştım Önceki Nvidia 128 Mb tıAma Şuan Knight HiçOynanmıyorDriver Güncelledim OlmadıFormat Atıım En Güncel Driver İnDirdim olmadıAyrıca Fifa 07 de kasıyor Kasmıyor 07...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Arkadaşlar benim Pc min Özellikleri : 64 bit windows 7 işletim sistemi 25 ghz hızında intel core 2 duo E7300 işlemcili nvidia geforce gtx 470 (320 bit) 1280mb ekran kartı 4 gb ram 1 terabayt harddisk üstte verdiklerim benim pc min özellikleri altta fifa 15 in minimum özellikleri var fifa 15...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
arkadaşlar laptopun özelliği 4 gb ram 1 gb ekran kartı(nvidia) daha önce hiç bir oyunda kasma yoktu hatta 1 hafta önce cod 8 i oynadım hiç bir kasma yoktu fakat bunda bilgisayar kasıyor ayrıca oyuna girince pc normal hiç kasmıyor hatta hikayeyi gösterirkende hiç kasma yok tam oyuna başlarken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,496Konular
982,225Mesajlar
30,141Kullanıcılar
HasantemelSon üye
Üst Alt