iltasyazilim
FD Üye
fifa 2019 hile resimli & videolu
Merhaba arkadaşlar şimdi sizlere fifa 2019 hileleri hakkında bir derleme yaparak bilgilendirmeye çalışacağım
Yanlız baştan uyarayım konu ''alıntıdır''
İnternette bir çok site ve forumda hatta bir çok blogda fifa 2019 ile ilgili mevcut hileler bulunmakta ama her birinde farklı bir hile bulunmakta
Bu kouyu ele almamın sebebi fifa 2019 ile ilgili tüm hileleri tek bir sayfaya toplamak ve sizlerin internette harcayacağı saatleri birazcık olsun lehinize çevirmek
Sırasıyla bulduğum hileler ile ilgili herşeyi gerek videolu anlatımlara gerekse görsel anlatımlara
yer vermeye çalışacağım
FİFA 2019 KARİYER PARA HİLESİ (VİDEO ANLATIM)
GEREKLİ PROGRAM: CHEAT ENGİNE 62 İNDİR
FİFA 2019 RESİMLİ ANLATIM
Öncelikle Cheat Engine programını bilgisayarımıza indiriyoruz
Daha sonra Cheat Engine Programını açıp ''Select a procces to open'' diyoruz
Daha Sonra Ordan Fifa14exe yi buluyoruz(Fifa 14 Skidrow crack v4 kullananlarda''fifa14wwwskidrowcrackcomexe'' diye gözükür)
Daha sonra Oyunumuzu açıp ''Search Players'' bölümüne geliyoruzBurdaki para miktarımızı aklımızda tutuyoruzÖrn:bende 10000000
Daha sonra tekrar Cheat Engine ye dönüp Value kısmına paramızın miktarını yazıyoruz
Örn:bende 10000000
Daha sonra ''First Scan'' diyoruz''
Daha sonra sol taraftaki bölümde karşımıza çıkanları tıklayarak aşağıya indiriyoruz
Daha sonra aşağıya indirdiğimiz doyalara tıklayarak yanına bir tane 0 ekliyoruz
Ve son olarak Search player bölümüne çıkıp bir daha giriyoruz
Merhaba arkadaşlar şimdi sizlere fifa 2019 hileleri hakkında bir derleme yaparak bilgilendirmeye çalışacağım
Yanlız baştan uyarayım konu ''alıntıdır''
İnternette bir çok site ve forumda hatta bir çok blogda fifa 2019 ile ilgili mevcut hileler bulunmakta ama her birinde farklı bir hile bulunmakta
Bu kouyu ele almamın sebebi fifa 2019 ile ilgili tüm hileleri tek bir sayfaya toplamak ve sizlerin internette harcayacağı saatleri birazcık olsun lehinize çevirmek
Sırasıyla bulduğum hileler ile ilgili herşeyi gerek videolu anlatımlara gerekse görsel anlatımlara
yer vermeye çalışacağım
FİFA 2019 KARİYER PARA HİLESİ (VİDEO ANLATIM)
GEREKLİ PROGRAM: CHEAT ENGİNE 62 İNDİR
FİFA 2019 RESİMLİ ANLATIM
Öncelikle Cheat Engine programını bilgisayarımıza indiriyoruz
Daha sonra Cheat Engine Programını açıp ''Select a procces to open'' diyoruz
Daha Sonra Ordan Fifa14exe yi buluyoruz(Fifa 14 Skidrow crack v4 kullananlarda''fifa14wwwskidrowcrackcomexe'' diye gözükür)
Daha sonra Oyunumuzu açıp ''Search Players'' bölümüne geliyoruzBurdaki para miktarımızı aklımızda tutuyoruzÖrn:bende 10000000
Daha sonra tekrar Cheat Engine ye dönüp Value kısmına paramızın miktarını yazıyoruz
Örn:bende 10000000
Daha sonra ''First Scan'' diyoruz''
Daha sonra sol taraftaki bölümde karşımıza çıkanları tıklayarak aşağıya indiriyoruz
Daha sonra aşağıya indirdiğimiz doyalara tıklayarak yanına bir tane 0 ekliyoruz
Ve son olarak Search player bölümüne çıkıp bir daha giriyoruz