Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

FIFA Manager 2008 Yardım Lütfen

FIFA Manager 2008 Yardım Lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar fifa manager 2008 ile ilgili herşeyi yaptım bilgisayarıma sağ tıkladım sanal belleği artırdım falan ama yine de oyuna başla simgesine tıklayınca oyun açılmıorhiç bir hata da vermiyorsorun nedir bi yardımcı olabilirmisiniz

Similar threads

fifa manager 2006yı kurdum herşeyi yaptım oyuna girip manager bilgileri falan oluşturup takım seçtikten sonra ileri deyince oyundan çıkıyor ekran kartım gforce128mb yani oda yeterli yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
selam arkadaşlar fifa 2008 içinde manager lik oynarken PC hata raporu veriyor ve oyun kapanıyor bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Ben fifa manager 08 indirdim kurdum neyse oyuna sadece manager olarak girebiliom maç içinde birini kontrol edemiyorum lütfen yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Ben fifa manager 08 indirdim kurdum neyse oyuna sadece manager olarak girebiliom maç içinde birini kontrol edemiyorum lütfen yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
mrb arkadaşlar FIFA 2008 i indirdim internetten ISO olarakCd yi DeamonTooLs ile mount ediyorumSetupa tıklayınca böyle bi uyarı alıyorum http:img454**************img4548326adszni3 Bu hatayı neden veriyor? Çözümünü bilen varsa lütfen söylesinYardımcı olan herkeze + rep hedyem Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt