Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fifa Origin Sorunu

Fifa Origin Sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Beyler online oynayabilmek için origini indirip üyeliğimle giriş yaptım fifa 2019ü indirmeye başladım origin ile ama %41 olduğu zaman şöyle bir hata verdi ne denediysem olmadı tekrar indirmeye başla diyorum %41den %42 oluyo gene hatayı veriyo %42 de lütfen yardım edin

Similar threads

arkadaşlar 1 gündür yaklaşık bunla uğraşıyorum önüme gelen herşeyi denedim forumda bi arkadaş c ye kurun türkçe isim kullanmayın demiş yaptım olmadı origin indirdim giriş yapmayın dedi yaptım olmadı origin games e kurun dediler yaptım olmadı c ye belgelerim açın sağ tıklayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,475Konular
981,238Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt