Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

FIFA veya PES Spiker Ses Sorunu Çözümü.

FIFA veya PES Spiker Ses Sorunu Çözümü.
0
231

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamun Aleyküm Arkadaşlar, Bugüne kadar FIFA 2019 ve PES 2019 extreme oynarken iki oyundada spiker sesi alamıyordum, PES te bi çaba göstermedim fakat FIFA da internette buldugum her çözüm yolunu denedim gerek game properties ten spiker indirmek olsun gerek oyunun ses ayarlarıyla oynamak olsun fakat işe yaramamıştı, en son öyle yine denerken şans eseri sorunu çözdüm arkadaşlar

Öncelikle Ses kartınızın markasını öğreniyorsunuz (Sağ alt köşede Ses açma kapama yerine sağ tıklayıp ''Kayıttan Yürütme Aygıtları'' na basarak öğrenebilirsiniz)

Atıyorum Ses kartınızın Modeli Realtek, Google a Realtek driver diye aratıp, sitesine giriyorsunuz ve Ses kartınızı güncelliyorsunuz

Evet arkadaşlar ben ses kartımı güncelleyince sorunum çözüldü eğer bu sorunu yaşayan varsa deneyip sonucunu yorumlara yazabilir