Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fifa World Cup 2006 Directx Sorunu! Ben Yaşadım Siz Yaşamayın..

Fifa World Cup 2006 Directx Sorunu! Ben Yaşadım Siz Yaşamayın..
0
188

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
millet fifa world cup 2006 oyunun indirdim ve yüklerken , bilgisayarımda directx 90c nisan sürümü olduğu halde directx 90c istedi benden ne yaptıysam fayda etmedi sonunda bi şekilde çözdüm problemi şimdi size yapılacakları anlatıcam

1 ilk önce cd nin içindeki autorunklasörünü açın
2 autoruncfgdoyasını bulun ve not defteri ile açın
3 directx ile ilgili olan satırı bulun
4 satırdaki 90cyi 0olarak değiştirin
5 kaydedin
6 oyunu kurup dünya kupasının heycanını yaşayın
7 oyunun müziklerini bulursanız bana haber verin

Similar threads

Fifa 2006 World Cup Platform: PC Türü: İpucu Herhangi bir takımla kariyere başlamak Oyunun ana menüsünde bulunan “Team Managementa girin, ardından “Edit Players bölümüne gelin Bir takım seçin ve bu takımın oyuncularının seviyesini(rating) 78’e ayarlayın Bazı oyuncuları 83'te...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Fifa 2006 World Cup Türü: İpucu Herhangi bir takımla kariyere başlamak Oyunun ana menüsünde bulunan “Team Managementa girin, ardından “Edit Players bölümüne gelin Bir takım seçin ve bu takımın oyuncularının seviyesini(rating) 78’e ayarlayın Bazı oyuncuları 83'te bırakabilirsiniz, ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal Hile Kodu: Belgelerimin içindeki 18 WoS Across America dosyasını bulup configcfg dosyasını açın (Açmadan önce yedeğini almayı unutmayın) Yazının en başına uset gconsole 1ekleyin Oyunu açtıktan sonra ~ tuşuna basın ve aşağıdaki hileleri girin: money...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt