Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fifa08 Hamachi Agları

Fifa08 Hamachi Agları
0
149

Similar threads

arkadaşlar biz 4 arkadaş karşılıklı fifa 2008 yapmak istiyoruz 2 ye 2 internet üzerinden oynayacağımız için (hamachi ile) nasıl 4 kişilik oynanır bilmiyoruz şu ana kadar hep 1 e 1 oynadık 2 ye 2 nasıl fifa 2008 oynanır hamachi yle bilen yazsın lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Killerko hamachi serverimiz beyler gelin görün süper bi vp yeni kuruldu gelmenizi tavisye ederim nick : OrCGm 1hamachi Id : KillerKO 2hamachi Id: KillerKO1 Şifre: 1234 Ip: 5169158171 Süper bi hamachi gölgesi 741 full itemli başlama girin görün daha yeni açıldı 5000 (5k) np ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
arkadaşlar hamachi kuruyorum yeni ağ oluşturuyorum ama bilgisayarı kapatıp tekrar actıgımda hamachi ağ kayboluyor ve ip siliniyoryani onceden ip oluşturuyorum bilgisayari kapatip tekrar actığımda ip 0000 oluyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Arkadaşlar forumda hamachi ile oynama konuları var hep linkler ölü bana bu hamachi ile oynamayı anlatıp dosyalarını link verebilir misiniz?
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Arkadaşlar pc'yi parçalicam az kaldıŞu hamachide dil problemi vardı silip yeniden yükliyeyim dedim sildim ama hala bilgisayarınızda eski versyonu var diyorEvet desem biraz yükleyip hata veriyor kapanıyor hayır desem direk kapanıyor Yaptıklarım: 1Program Filesten Sildim 2Ağ aygıtını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt