Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar biz 4 arkadaş karşılıklı fifa 2008 yapmak istiyoruz 2 ye 2 internet üzerinden oynayacağımız için (hamachi ile) nasıl 4 kişilik oynanır bilmiyoruz şu ana kadar hep 1 e 1 oynadık 2 ye 2 nasıl fifa 2008 oynanır hamachi yle bilen yazsın lütfen
Killerko hamachi serverimiz beyler gelin görün süper bi vp yeni kuruldu gelmenizi tavisye ederim nick : OrCGm
1hamachi Id : KillerKO
2hamachi Id: KillerKO1
Şifre: 1234
Ip: 5169158171
Süper bi hamachi gölgesi 741 full itemli başlama
girin görün daha yeni açıldı 5000 (5k) np ile...
arkadaşlar hamachi kuruyorum yeni ağ oluşturuyorum ama bilgisayarı kapatıp tekrar actıgımda hamachi ağ kayboluyor ve ip siliniyoryani onceden ip oluşturuyorum bilgisayari kapatip tekrar actığımda ip 0000 oluyor
Arkadaşlar pc'yi parçalicam az kaldıŞu hamachide dil problemi vardı silip yeniden yükliyeyim dedim sildim ama hala bilgisayarınızda eski versyonu var diyorEvet desem biraz yükleyip hata veriyor kapanıyor hayır desem direk kapanıyor
Yaptıklarım:
1Program Filesten Sildim
2Ağ aygıtını...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.