Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fifa08 yükleme Sorun.???

Fifa08 yükleme Sorun.???

Similar threads

Arkadaslar Fear Perseus Mandate Yi Yukluyorum ***** Yapiorum Oyunu Acinca Siyah Bi Ekran Cikio Oyle Kalio Yanit Vermio Bu Sorunu Nasil Cozebilirm dırctx 9c yı yukledım nodvd yı ındırdım ama nası kurcam bılmıom bıde onu slersenız iii olur hata kodu vermıo olece kalıo lutfen yardım edın
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
ben oyunu aldım yükledimoyuna 2 kere tıkladım açılıyor siyah ekran masaüstüne atıyor o simge şeklinde kalıo tıklıorum yine simge şekline alıyor bi yardim PLS!!'^^!'^^!'
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Slm arkadaslar oncelikle iyi gunler ben bir oyun indirdim World Racing 2 Youtube de izledigim videolar kadariyla arabalar da ic kamera vr ve araba ekleme var bn arabalari indirdim ama yukleyemedim exe var aciyorum kurduktan sonra soyle bir hata veriyor `Unable To locate World Racing 2 directory...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
arkadaslar oncelikle yapacağınz yorumlar için simdidn fazla teskkur ediyorum rep sorun etmeyin hemen konuya gelim; arkadaslar birine ole biasık oldumkii hç sormayın gzum ondan baskasını gormuo daha oncede bi konu açmıstım o sorunu duslttim gibi fakat hala bana souk dawranıo sorunda suydu yni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
arkadaslar yine internet kafeden medal of honoracifik assoultu asırdım daha naziği usb ile aldım xD ama bnde 2 tane usb var bi 4 gb bide 2 gb onun için bu oyunda 412 gb ydi onun için bn farklı farklı attım dosyaları karıstılar galiba oyunuçalsıtıramıyorum xD su an pc sinde olanlar klasör...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt