Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar Fear Perseus Mandate Yi Yukluyorum ***** Yapiorum Oyunu Acinca Siyah Bi Ekran Cikio Oyle Kalio Yanit Vermio Bu Sorunu Nasil Cozebilirm dırctx 9c yı yukledım nodvd yı ındırdım ama nası kurcam bılmıom bıde onu slersenız iii olur hata kodu vermıo olece kalıo lutfen yardım edın
ben oyunu aldım yükledimoyuna 2 kere tıkladım açılıyor siyah ekran masaüstüne atıyor o simge şeklinde kalıo tıklıorum yine simge şekline alıyor bi yardim PLS!!'^^!'^^!'
Slm arkadaslar oncelikle iyi gunler ben bir oyun indirdim World Racing 2 Youtube de izledigim videolar kadariyla arabalar da ic kamera vr ve araba ekleme var bn arabalari indirdim ama yukleyemedim exe var aciyorum kurduktan sonra soyle bir hata veriyor `Unable To locate World Racing 2 directory...
arkadaslar oncelikle yapacağınz yorumlar için simdidn fazla teskkur ediyorum rep sorun etmeyin hemen konuya gelim;
arkadaslar birine ole biasık oldumkii hç sormayın gzum ondan baskasını gormuo daha oncede bi konu açmıstım o sorunu duslttim gibi fakat hala bana souk dawranıo sorunda suydu yni...
arkadaslar yine internet kafeden medal of honoracifik assoultu asırdım daha naziği usb ile aldım xD
ama bnde 2 tane usb var bi 4 gb bide 2 gb onun için bu oyunda 412 gb ydi onun için bn farklı farklı attım dosyaları karıstılar galiba oyunuçalsıtıramıyorum xD
su an pc sinde olanlar klasör...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.