Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bugün canım evde dehşet, gerilim ya da bilim kurgu türü film izlemek istiyor
Bana tavsiye edebileceğiniz bu tür güzel film veya filmler var mı?
Şimdiden teşekkür ederim *
Arkadaşlar bugun canım evde korku, gerilim veya bilim kurgu turu film izlemek istiyor
Bana tavsiye edebileceğiniz bu tur guzel film veya filmler var mı?
Şimdiden teşekkur ederim
2019 Anneler Günü İçin Mesajlar
Yakında Olacak Olan anneler gününde annenize en hoş kutlama mesajını siz yollamak istemez misiniz? Sizin için hazırladığımız 2019 anneler günü mesajlarının içinden bir adam başına bütün sizin annenize olan duygularınızı anlatıyor Hayatımızda önemli bir yeri...
arkadaşlar benim sistem özelliklerim
1 gb ram 128 ekran kartı(ati radeon 9250) p4 28
bana tavsiye edebileceğiniz güzel oyun var mı
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Her hafta vizyona giren yepyeni filmler sinema tutkunlarının radarına takılmaya devam ediyor. Birbirinden eşsiz yapımların yer aldığı sinema salonlarında Ocak ayında mutlaka izlemeniz gereken filmleri sizler için açıkladık. Peki, Ocak ayı vizyondaki filmler nelerdir? Vizyona ne girecek? Ocak...
30 Ağustosun Tarihi Geçmişi hakkında data verir misiniz Selamlama arkadaşlar bana mümkünse 30 Ağustosun Tarihi Geçmişi hakkında özetle bilgi verir misiniz? şimdiden 30 Ağustosun Tarihi Geçmişi bilgileri için fazla tşk ederim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.