Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fikirlerinizi bekliyorum anneler:)

Fikirlerinizi bekliyorum anneler:)
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Fikirlerinizi bekliyorum anneler benim bir oğlum var haberdar olan bilirfikirlerinizibekliyorumanneler5c518a5daa9cbalt :D Big Grin :D3 yaşında kendilerifikirlerinizibekliyorumanneler5c518a5daa9cbalt :D Big Grin :DMaşşalah oğluma kendisi bir takım testler sonucu üstün zekalı çıktıÜstün zekalı olduğu için üstün zekalılar okuluna vermemiz gerekiyormuşfikirlerinizibekliyorumanneler5c518a5daa9cbalt :D Big Grin :Dverelim vermesinede el yakıyor fiyatlar2 ailenin aylık ihtiyacını karşılayacak kadar pozitif Oğlumla akşama değin evdeyizPek kimseyi tanımıyorumÇocuk evde fazla bunalıyorApartmanda kimseyi tanımamBaşımın belası komşum hariçfikirlerinizibekliyorumanneler5c518a5daa9cbalt :D Big Grin :D Sizden bir konuda yardım istiyorumİçinizde tek çocuğu olup ve 3 yaşında olup kreşe yada anasınıfına veren varsa bana biraz fikir versin Benim oğlumu mutlaka bir dost ortamına koymam ve eğitmem gerekiyorÇocuk çok yalnızBenimle oynamıyor sadece çizgifilm izleyip elinde kağıt kalem yazı yazıyorHadi ben internet başında geçiyorum canım sıkılmıyor örgü felan örüp tv izliyorum ama o çok sıkılıyorArtık çözüm vaktiBüyüdü artık aklı herşeye eriyorBenim eğitmemle olmuyor çocuk beni dinlemiyor kale almıyor bileYaramazda daima kendi bildiğini okuyorÇok inatçıGel oyun oynayalım fotoğraf yapalım diyorum yaa git ben yapıcam diyorİşim fazla güç Offf inanın çok bunaldımÇocuğumda bunaldıSizce kreşe versem olurmuKreşin ne gibi bir yararı olur sizce?Yada kreşe dışarı giden çocuğunuz varmıBana destek melekler lütfennfikirlerinizibekliyorumanneler5c518a5e9e15fgifalt :uhu: :uhu: :uhu:​  

858,496Konular
981,709Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt