Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fıkra gibi sorular

Fıkra gibi sorular
0
93

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Afiyet Bakanlığı ’nın kurduğu SABİM 184 hattına şimdiye kadar 650 bin telefon geldi Bunların aralarında öylesine sorular vardı fakat Temel fıkralarına taş çıkarttı…

Sıhhat Bakanlığı ’nın hastaların 24 saat şikayetlerini bildirebilmeleri amacıyla kurduğu SABİM 184 hattına birbirinden garip başvurular yapılıyor

Alınan bilgiye takriben, Sağlık Durumu Bakanlığı Iletişim Merkezi (SABİM)kadar halkın Sağlık Bakanlığı ile ilgili her türlü sorun, şikayet, öneri ve taleplerini iletmesi nedeniyle kurulan ücretsiz 184 numaralı telefonlarıyla 2004 ile 2005 yıllarında toplam 650 bin çağrı yanıtlandı

Bu çağrılardan 379 binine sözlü karşılık verilirken, 271 bin çağrıysa tescil altına alınarak takip edildi Gelen telefonların yüzde 85 ’i veri alma yönünde iken, yüzde 5 ’i şikayet, yüzde 450 ’si talep, yüzde 350 ’si tenkit, yüzde 150 ’si ise teşekkür ve yüzde 050 ’si de garip istek telefonlarından oluştu Bazı vatandaşlar, Sıhhat Bakanlığı Iletişim Merkezi ’ne komşusunu şikayet ediyor, bazıları da evliliklerin sınava tabi tutularak yapılması gerektiği gibi değişik konularda başvuruyor SABİM ’e gelen ilginç çağrılardan bazıları şöyle:

“Aile birliği kurulurken, daha sağlıklı toplum yetişmesi adına eşlerin sınava bağlı tutularak evlenmesini istiyorum (Çorum)

Tomografi çektirdikten sonra eve gelip reçel pişirdim Reçelin rengi siyah oldu Bu tomografiden aldığım radyasyonla ilgili olabilir mi? (Ankara)

510 metre aşağıda ikamet eden komşum, mangal kömürü yakmaktadır Bu konuda Sağlık Durumu Bakanlığı ’na başvuruda yokluk rağmen hemen şimdi çözüm getirilemedi Bu durumun çözümlenmesini istiyorum (Okumuş)

Buzdolabımın kapısı 34 saat açık kaldı İçindeki yemeği yiyebilir miyiz? (Rize)

Satın aldığım pet suyun içinde hormon olduğu duyumu aldık Doğru mu? (Tekirdağ)

Bahçemdeki ağacı sinekler sardı, ne yapmalıyım? (İstanbul)

Mor İsmail ’in telefon numarasını istiyorum (Manisa)

Mahalleyi böcek ve sinekler sardı Belediyeye kullanım ile başvurdum ama ilgilenmedi Konunun tarafınızdan değerlendirilmesini istiyorum (İstanbul)

Kafedeki nargilelerde yapay kömür kullanılıyor *

858,497Konular
982,551Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt