iltasyazilim
FD Üye
Bu fıkraları arasında ayıp şeyler ola bilir ve kömikeride olur olmazda
Adamın biri arabasıyla sırası gelmişken yolda bir yolcu alır arabaya adam arka tarafa biner
Şöför eee hemşerim kimsin nereye gidersinder
Gezgin ben Azrailimcanını almaya geldim derşöför küçümseyen bir tavırla
Sen mi Azrailsin deryaw senin gibi Ölüm Meleği olurmu hiç derYolcu sakin bir tavırla
Sen daha önce Ölüm Meleği gördünmüde tanımlama ediyorsun der ve ekler gezgin inanmadın bana öylemi der
Şöför İnanmadım natürel der
Gezgin O süre 200 metre ileride bir adam daha alacaksın dergerçekte de adamın dediği gibi şöför 200 metre ilerde bir gezgin daha alır Lakin gezgin ön tarafa otururolaylar bundan sonradan daha da enteresanlaşır
Şöför yanındakine Ee sen kimsin nereye gidersin der
Öndeki Abi ben merkezde biryerde indirirsen çok sevinirim adım felanca derŞöför Yaw şu arkadaki adam bana Azrailim diyo görüyonmu şu herifi keza iyilik ediyoz hemde dalga geçiyor zibidi derÖndeki arkaya bakar fakat kimse yoktur
Öndeki Abi arkada kimse yokkiŞöför hışımla arkaya bakar ve
Körmüsün be adam arkada oturuyorya derÖndeki arkaya bir daha bakar ve
Abi senin kafan iyimi yahut dalga mı geçiyorsun derBu sefer arka söze girer
Gördünmü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der şöföre Şöförün bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atararka şöföre
Hadi der arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacam der Şöför gözü yaşlı biçare bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner arabadan Sonrasonra ne olmuş biliyormusunuz????? Adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar) )
Öbür dünyaya gelenler sıraya sokuluyor, uygun adım yürüyüşle sırat köprüsü başına sevkediliyordu Baş melek, gelen bir grup erkeğe Durr!!buyruğunu verdikten sonra:
Karısını aldatanlar kendilerini buradan aşağıya, cehenneme atsınlar!!
Gelenlerin tümü kendini attı, bir birey kaldı Baş melek ona döndü:
Hey sen! Sağır numarası yapma! Beygir kendini sen de!
Ders yılı sonunda sınıfta kalan öğrencilerden biriyle öğretmen arasında şu söylev geçti
Hoca :
Yeniden sınıfta kaldığını görmeyeceğim, anladın mı?
Öğrenci :
İstifa mı ediyorsunuz, öğretmenim? *
Adamın biri arabasıyla sırası gelmişken yolda bir yolcu alır arabaya adam arka tarafa biner
Şöför eee hemşerim kimsin nereye gidersinder
Gezgin ben Azrailimcanını almaya geldim derşöför küçümseyen bir tavırla
Sen mi Azrailsin deryaw senin gibi Ölüm Meleği olurmu hiç derYolcu sakin bir tavırla
Sen daha önce Ölüm Meleği gördünmüde tanımlama ediyorsun der ve ekler gezgin inanmadın bana öylemi der
Şöför İnanmadım natürel der
Gezgin O süre 200 metre ileride bir adam daha alacaksın dergerçekte de adamın dediği gibi şöför 200 metre ilerde bir gezgin daha alır Lakin gezgin ön tarafa otururolaylar bundan sonradan daha da enteresanlaşır
Şöför yanındakine Ee sen kimsin nereye gidersin der
Öndeki Abi ben merkezde biryerde indirirsen çok sevinirim adım felanca derŞöför Yaw şu arkadaki adam bana Azrailim diyo görüyonmu şu herifi keza iyilik ediyoz hemde dalga geçiyor zibidi derÖndeki arkaya bakar fakat kimse yoktur
Öndeki Abi arkada kimse yokkiŞöför hışımla arkaya bakar ve
Körmüsün be adam arkada oturuyorya derÖndeki arkaya bir daha bakar ve
Abi senin kafan iyimi yahut dalga mı geçiyorsun derBu sefer arka söze girer
Gördünmü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der şöföre Şöförün bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atararka şöföre
Hadi der arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacam der Şöför gözü yaşlı biçare bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner arabadan Sonrasonra ne olmuş biliyormusunuz????? Adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar) )
Öbür dünyaya gelenler sıraya sokuluyor, uygun adım yürüyüşle sırat köprüsü başına sevkediliyordu Baş melek, gelen bir grup erkeğe Durr!!buyruğunu verdikten sonra:
Karısını aldatanlar kendilerini buradan aşağıya, cehenneme atsınlar!!
Gelenlerin tümü kendini attı, bir birey kaldı Baş melek ona döndü:
Hey sen! Sağır numarası yapma! Beygir kendini sen de!
Ders yılı sonunda sınıfta kalan öğrencilerden biriyle öğretmen arasında şu söylev geçti
Hoca :
Yeniden sınıfta kaldığını görmeyeceğim, anladın mı?
Öğrenci :
İstifa mı ediyorsunuz, öğretmenim? *