Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fıkralar...

Fıkralar...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Darı hükümeti Kızıldeniz'in altına tüp geçit yaptırmak için ihale açar İhaleye İngiltere'den, Amerika'dan, Japonya'dan birer işyeri ve Türkiye'den de Temelin firması almak üzere dört işyeri katılır Firmaları teker teker mülakata çağırırlar ve teknik veri isterler İngiliz Firması:
Biz iki taraftan da eşzamanlı olarak tüneli kazmaya başlarız ve denizin aşağı bütün apaçık buluşuruz Tüneller arasında azami 1 metre fark olur, 30 metre enindeki tünelde de 1 metreyi rahatlıkla düzeltiriz derler Amerikan Firması:
Biz de iki taraftan kazmaya başlarız ve tam besbelli buluşuruz Azami 50cm ayrım olur derler Japon Firması:
Biz iki taraftan kazmaya başlarız ve bütün apaçık buluşuruz En Fazla 20cm ayrım olur derler Sıra bizim Esas'e kazanç Temel:
lla biz de iki taraftan kazmaya başlarız Besbelli buluştuuuk buluştuk, buluşamadık iki tüneliniz olur der!!!

Kızılderinin teki keçilerini otlatıyormuş Derken bir cowboy gelmiş ve sormuş:
Senin köpeğin mi?
O köpek benim olmak!
Onunla konusabilir miyim?
Köpek konuşamamak! Cowboy köpeğe yaklaşır
Nasılsın?
Kötü yok! (Kızılderili başı dönen)
Bu kızılderili senin sahibin mi?
Evet
Sana iyi davranıyor mu?
Evet, Günde iki kere tuvalet için dolaştırıyor, bana yemek yemek veriyor ve benimle oynuyor (Kızılderili giderken kafayı yemektedir) CowBoy kızılderiliye sorar
Senin atın mı?
O beygir benim edinmek!
Onunla konuşabilir miyim?
Beygir konuşamamak! Cowboy cet yaklaşır
Nasılsın?
Kötü değil! (Kızılderili daha da sersemlemiş)
Bu kızılderili senin sahibin mi?
Evet
Sana nasıl davranıyor?
Iyi Bana hergün gerekli yürüyüşleri yaptırıyor, fazla tartma bindirmiyor, günde 2 kez ve her terlememden sonra terimi siliyor, ve içinde gıda ve yataklık olan ufak bir ahır inşa ediyor (Kızılderili ne gözlerine ne de kulaklarına inanamamaktadır) CowBoy her tarafta kızılderilinin yanında gelir
Bu Dişi Eşşek senin mi?
Eşşek benim edinmek, konuşmak ama fazla kandırmak

Esas'le oğlu İstanbul'u hiç görmemişler ve bir iş için oraya giderler Minik köylerinden sonradan gördükleri her şeye şaşırır ve hayretler içinde kalırlar Taksimde gezerlerken bir otelin içine girerler Bir bakarlar ama demirden duvarlar ve bu duvarlar otomatik olarak açılıp kapanabiliyor Natürel ki ikisi de şaşırmış Temel'in oğlu babasına sormuş ; Buba bu ne ya?Temel hayatında hiç asansör görmediği için şu şekilde yanıtlamış Oğlum ben böyle bir şeyi hayatımda görmedim, ne olduğunu bilmiyorumİkisi de büyük bir şaşkınlıkla bu duvarlara bakarken 150 kiloluk şişman bir bayan açılan duvarlardan ufak bir odanın içine girer Duvarlar tekrar kapanır ve numaralar birer birer yükselmeye başlar daha sonra numaralar küçülmeye başlar Temel ve oğlu şaşırma içindedirler Birazdan duvarlar tekrar açılır ve dışında 24 yaşlarında fazla güzel,seksi, güçsüz ve sarışın bir bayan çıkar Temel gözünü bu bayandan ayırmadan oğluna sessizce ; Anında cit anani al ve buraya cetur

Babası çocuğuna hoş bir meslek belirlemek için paçaları sıvamış Oysa erkek çocuk salak olduğu için hiç bir işi beceremiyormuşBabası ona ne is bulduysa hepsini elini yüzüne bulaştırmış berbat etmiş En sonunda babası bütün otomatik bir sosis fabrikası kurdurmuş Çocuğunu elinden tutup, hiç olmazsa işi öğrensin diye anında fabrikadaki bir sosis makinesinin başına götürmüş
Bak oğlumdemiş Buradan böyle öküzü yolluyorsun aha diğer taraftan sosis olarak çıkıyor, bu kadar basit anladın mı? Çocuk dinlemeden başını sallamış, sallamış ta daha sonra babasının yüzüne salak salak bakmış ve;
peki buba, buradan sosisi goysak, öbür taraftan öküz olarak çukar mu ?diye merakla sormuş Babası derhal cevaplamış:
Maalesef evladım, o teknoloji bir tek senin ananda var
*