Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

FIKRALAR

FIKRALAR
7
653

osmanke

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
9,063
Web sitesi
turkvod.com
F-D Coin
7,105
Nasrettin hoca eşeğine verdiği samana zam gelince buna bir çare arar, ne etsem ne eylesem diye düşünürken eşeğine günde bir balya saman yerine yarım balya saman vermeye karar verir.
Böylece masraflarını düşürecektir.
Biraz zaman geçer, bakar ki eşekte bir değişiklik yok, aynı şekilde çalışmaya devam ediyor..
Hoca biraz daha hesap kitap yapar ve eşeğe yedirdiği yarım balyayı da yarıya indirir.
Bakar eşek yine bir şey yokmuş gibi çalışmaya devam ediyor, eşek bildiği eşek çıt çıkarmıyor, ertesi günlerde de verdiğinin yarısını verir, eşek çalışmaya devam eder.
Hoca, hesaba kitaba oturduğunda “geçmişte bu eşeğe ne kadar da masraf ediyormuşum” diye iç geçirir.
Derken bir sabah kalkar bakar ki eşek hakkın rahmetine kavuşmuş. Hoca hüzünlenir, ölü eşeğinin başında “tüh, biraz daha dayansaydın sana aç karnına çalışmayı da öğretecektim” der.🙏🙏💖💖
Alıntıdır
1692484443065.jpeg

osmanke

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
9,063
Web sitesi
turkvod.com
F-D Coin
7,105
Sekiz numaralı kutu
YILIN FIKRASI SEÇİLMİŞ
Doktorun biri
yeni bir muayenehane açmış....
Kapıya yazmış... " Vizite ücreti 100 tl
İyileştiremediğimiz hastaya beş mislini
geri veriyoruz...
" Vizite pahalı
ama,
doktor
gerçekten iyi doktor...
Her gelen
hasta iyileşip gidiyor...
Doktorun ünü
her geçen gün artıyormuş...
Uyanığın biri doktora gidecek,
iyileşmeyecek ve
beş misli parayı
geri alacak ya,
kapıyı çalmış...
"Doktor!
Ağzımın tadı hiç yok... Öyle kötüyüm ki,
hiçbir şeyin tadını alamıyorum...
" Doktor...
Adama şöyle bir bakmış,
hemşireye
seslenmiş:
"Hemşire hanım!
Sekiz numaralı kutuyu getirin"
Hemşire adama uzatmış kutuyu,
adam,
bir kaşık
içindekinden yemiş
ve anında tükürmüş...
"Ama Bu b.k!!!!!"
Doktor
sakin,
“Evet! İyileştiniz.
Tad alıyorsunuz artık..
" Adam,
parayı ödemiş
sinirleri tepesinde gitmiş...
Aradan birkaç ay geçmiş.
Büyük bir hırsla
yeniden kapısına dayanmış doktorun ..
"Doktor bey,
ben de hafıza kaybı başladı...
Herşeyi unutuyorum...!
" Doktor,
adama şöyle
bir bakmış yine, hemşireye dönmüş,
"Kızım,
sekiz numaralı kutuyu getirir misin?"
demiş.
Adam,
hemen itiraz etmiş, "Ama,
o kutuda b.k var!"...
Doktor,
“Doğru!
Bakın,
hafızanız da
yerine geldi!....
" Adam,
ağlamaklı,
hırsla ödemiş parayı çıkmış dışarı...
Kurmuş da
kurmuş
intikam planlarını...
Birkaç ay sonra.. "Doktor!
Ben de
iktidarsızlık
başladı...
Durumum kötü,
hiçbir şey yapamıyorum...
" Doktor
adamı gözüyle
şöyle bir inceleyip,
"Hemşire hanım
sekiz Numaralı
kutuyu getirir misin" diye seslenince,
adam,
tüm hırsıyla,
"S..cem,
seni de
sekiz numaralı
kutunu da..."
diye bağırmış..
Doktor gayet sakin, "Geçmiş olsun!
Bakın artık yapabiliyorsunuz!!!!" :
Yaaaa Sekiz numaralı kutu bir açılmaya görsün açıldımı varya 17 yılın bayramı olur bu ülkede
O kutu bir açıldı mı..milletin tadı tuzu hafızası herseyi yerine gelecek..ama yetmedi galiba, milletin biraz daha b.k yemesi gerekiyor ki aklı başlarına gelsin....ş

osmanke

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
9,063
Web sitesi
turkvod.com
F-D Coin
7,105
Bir sözünü iki etmedim ?
Beyler oturmuş eşlerinin hallerinden şikayat ediyor.
Bir tanesi mutlu mesut oturuyor. Arkadaşları, kardeşim senin eşin evliyanı? Senin hiç şikâyetini duymadık, bunun sıŕrı nedır?
Başlar anlatmaya.! Ben eşimi kendi köyünden aldım gelinliğiyle ata bindirdim. Kestirme olduğu için dağ yolundan geliyoruz, benim atımın ayağı taşa takıldı ve sendelerdi. Eşim benim atımın kulağına eğilip, Biir dedi.
Az ilerde hayvanın ayağı yine BIR kayaya takılıp sendeleyince, atın kulağına İkıi dedi. . Üçüncü defa hayvan takılıp sendeleyince, atından indi, çeyizlerinin yüklü öldüğü atın üzerindeki yükten bir silah çıkarıp, Üüüç deyip benim ata ateş etti ve at öldü .
Bende niye atı öldürdün diye söylenmeye başladım, benim kulağıma eğilip Bıır dedi ! VE o gün bu gündür hanımın biir dediğini iki ettiremedik. Böylece,, gül gibi geçinip gidiyoruz ! 😁😁😁😁😁😁😁😁