Fikret Hakan'dan geciken itiraf Türk sinemasının meşhur aktörü 37 sene daha sonra sırrını açıkladı Bakın o kim? 1548617206 1548617206 fikrethakandangecikenitiraf5c4e05fa8d2fefikrethakandangecikenitiraf5c4e05fa8d2fe http:wwwinternethabercomimagesnews70479 74 yaşındaki Fikret Hakan, 1971'de evlenip 1 ay sonradan boşandığı Hümeyra ile yaşadığı olaylı aşk ve izaç hakkında pişmanlığını 'Orada Neler Oluyor' programında dile getirdi Fikret Hakan Hümeyra ile böylece tutkulu bir aşk yaşamıştık fakat yeniden da böylece ihtiraslı bir şey yaşamadım O büyük aşkta kıskançlıktan katil bile olabilirdim bu nedenle Hümeyra'ya baskı uyguladım Attığım o yumruğu ben de unutamadım, o da unutmadı 37 yıldır bunun pişmanlığını yaşıyorum Biliyorum gaddarlıktı Frenim yoktu Hatalıydım Kusursuz kul olmuyordedi Fikret Hakan, Hümeyra ile yaşadığı aşka dair şunları da söyledi: Hümeyra hoş bir bayan değildi Ama güzelliğin fazla ötesindeydi Karizmatikti, beni çok derinden etkiledi Acilen havaya girecek Tekrar asılıyor mu?diye düşünecek Bana hala kavgalı olduğunu biliyorum Öfke duyduğunu biliyorum Hümeyra hala fazla fazla güzel