Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fikret Orman'ın Yonetim kurulu

Fikret Orman'ın Yonetim kurulu
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Fikret Orman yonetim kurulu kimlerden oluşuyor

Fikret Orman BJK yonetim kurulu listesi
İsmet Berkan
1964 İstanbul doğumlu Universite mezunu Gazeteci Evli, 2 cocuk babası İngilizce biliyor

Ahmet Nur Cebi
1959 Trabzon doğumlu Universite mezunu Sanayici Evli, 3 cocuk babası İngilizce biliyor

Tamer Kıran
1969 İstanbul doğumlu Universite mezunu Armator Evli, 3 cocuk babası İngilizce biliyor

Ahmet Kavala
1960 Rize doğumlu Lise mezunu İşadamı Evli, 2 cocuk babası

Deniz Atalay
1961 Denizli doğumlu Universite mezunu İhracatcı Evli, 1 cocuk babası İngilizce biliyor

Umut Guner
1975 Malatya doğumlu Lise mezunu İşadamı Evli, 1 cocuk babası

Adnan Dalgakıran
1962 İstanbul doğumlu Universite mezunu Sanayici Evli, 2 cocuk babası İngilizce biliyor

Erdal Karacan
1954 İstanbul doğumlu Lise mezunu İş adamı Evli, 1 cocuk babası

Berk Hacıguzeller
1966 İstanbul doğumlu Universite mezunu Yonetici Evli, 1 cocuk babası İngilizce biliyor

Levent Erdoğan
1941 İstanbul doğumlu Avukat Evli, 2 cocuk babası İngilizce biliyor

Nusret Altıntaş
1970 Gaziantep doğumlu Universite mezunu Sanayici Evli, 3 cocuk babası Almanca ve İngilizce biliyor

Metin Albayrak
1964 İstanbul doğumlu Universite mezunu İş adamı Evli, 2 cocuk babası İtalyanca biliyor

Cem Bilge
1964 Ankara doğumlu Universite mezunu İş adamı Evli, 2 cocuk babası İngilizce biliyor

Berkay Gocay
1962 İstanbul doğumlu Universite mezunu Ekonomist Evli, 2 cocuk babası İngilizce biliyor

Mesut Urganalar
1967 Bursa doğumlu Universite mezunu Yonetici Evli, 1 cocuk babası İngilizce biliyor

Yalcın Yılmaz
1970 İstanbul doğumlu Lise mezunu Sanayici Evli, 2 cocuk babası İngilizce biliyor
Seyit Ateş

1958 Ağrı doğumlu Universite mezunu İş adamı Evli, 3 cocuk babası Arapca biliyor

Abdullah Sozer
1956 Tekirdağ doğumlu Universite mezunu Sanayici Evli, 2 cocuk babası İngilizce biliyor

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt