Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fikret Orman'ın Yönetim kurulu

Fikret Orman'ın Yönetim kurulu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Fikret Orman idare heyeti kimlerden oluşuyor

Fikret Orman BJK yönetim kurulu listesi
İsmet Berkan
1964 İstanbul doğumlu Üniversite mezunu Gazeteci Evli, 2 çocuk babası İngilizce biliyor

Ahmet Nur Çebi
1959 Trabzon doğumlu Üniversite mezunu Sanayici Evli, 3 çocuk babası İngilizce biliyor

Tamer Kıran
1969 İstanbul doğumlu Üniversite mezunu Armatör Evli, 3 çocuk babası İngilizce biliyor

Ahmet Kavala
1960 Rize doğumlu Lise mezunu İşadamı Evli, 2 çocuk babası

Deniz Atalay
1961 Denizli doğumlu Üniversite mezunu İhracatçı Evli, 1 çocuk babası İngilizce biliyor

Umut Güner
1975 Malatya doğumlu Lise mezunu İşadamı Evli, 1 çocuk babası

Adnan Dalgakıran
1962 İstanbul doğumlu Üniversite mezunu Sanayici Evli, 2 çocuk babası İngilizce biliyor

Erdal Karacan
1954 İstanbul doğumlu Lise mezunu Iş adamı Evli, 1 çocuk babası

Berk Hacıgüzeller
1966 İstanbul doğumlu Üniversite mezunu Idareci Evli, 1 çocuk babası İngilizce biliyor

Levent Erdoğan
1941 İstanbul doğumlu Avukat Evli, 2 çocuk babası İngilizce biliyor

Nusret Altıntaş
1970 Gaziantep doğumlu Üniversite mezunu Sanayici Evli, 3 çocuk babası Almanca ve İngilizce biliyor

Metin Albayrak
1964 İstanbul doğumlu Üniversite mezunu Iş adamı Evli, 2 çocuk babası İtalyanca biliyor

Cem Bilge
1964 Ankara doğumlu Üniversite mezunu Meslek adamı Evli, 2 çocuk babası İngilizce biliyor

Berkay Gocay
1962 İstanbul doğumlu Üniversite mezunu Ekonomist Evli, 2 çocuk babası İngilizce biliyor

Mesut Urganalar
1967 Bursa doğumlu Üniversite mezunu Yönetici Evli, 1 çocuk babası İngilizce biliyor

Yalçın Yılmaz
1970 İstanbul doğumlu Lise mezunu Sanayici Evli, 2 çocuk babası İngilizce biliyor
Seyit Ateş

1958 Sızı doğumlu Üniversite mezunu Meslek adamı Evli, 3 çocuk babası Arapça biliyor

Abdullah Sözer
1956 Tekirdağ doğumlu Üniversite mezunu Sanayici Evli, 2 çocuk babası İngilizce biliyor *

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt