Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

fikrinize ihtiyacım var:(

fikrinize ihtiyacım var:(
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
fikrinize ihtiyacım var:( arkadaşlar 2seneyi birazcık geçen bir ilişkim var,bu zamana dek fazla şiddetli bir kavgamız olmadı ama son zamanlarda bnden uzaklaşıyor yarıfikrinizeihtiyacimvar5c51a5474bc22alt :( Frown :( 1ay önce patlak verdi,işte önceliğin her zaman ben oluyorum biraz kariyerin için çalışmalısın kendini geliştrmelisin(ünivrsite son sınftayz ikimzde) gibi içten şeyler söylüyordu çünkü gerçekte o yokken hiçbişe yapmıorum daima onunla olayım istiyorumFakat bu sömestr tatilinde ailemin yanında geldiğimden beri telde daha az görüşelim istiyor benden uzaklaştığını hissediyorum konuşurken bir soğukluk değil ama normale tarafından çok az konuşuyoruz,sabahtan günaydın akşam iyigeceler ve 23 günde bir sıkıştırılmış kısa konuşmalarbu durumu söylediğimde burda ztn 724 birlkteyiz,şimdide ailenle ol gbi şeyler söyledi günlerdir nefes alamıyorum ve anlatabileceğim kimse değil etrafımda şuan,nolur yardım edin bi düşünce verin bnafikrinizeihtiyacimvar5c51a5474bc22alt :( Frown :( bnden soğuyor mu, ben ne yapayım nasıl davranayım?fikrinizeihtiyacimvar5c51a5474bc22alt :( Frown :(  

858,497Konular
982,543Mesajlar
30,279Kullanıcılar
Muhammed16Son üye
Üst Alt