Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

File Not Found Or Corrupt Hatası Yardım !

File Not Found Or Corrupt Hatası Yardım !

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar Cabal Online oyununda launcheri çalıştırıp oyuna girdikten sonra File Not Found Or Corruptadlı bir hata geliyor ve oyuna giremiyorum Bu konuda daha önce açılmış ve çözülmüş ancak çözümü için atılan link kırık çıktı Yardım larınızı Rica edeceğim

Similar threads

Arkadaşlar oyunu uzun süredir az sorunlu oynuyordum, başlarda bir iki hatayla uğraşmış olsam da son zamanlarda hata vermeden kasmadan oynuyordum ama son günlerde oyun açılmamaya başladı, oyun açıldığındaki ilk video çıkıyor (activision, treyarch filan yazıo) sonra simsiyah bi ekran ve şu hata ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
404 Not Found Nedir? Sadece ‘404’ şeklinde de karşımıza çıkan bu uyarı, internet kullanıcılarının en sık karşılarına çıkan hata mesajlarından birisidir. Bu hata mesajı, web tarayıcıları üzerinden girdiğiniz internet sitelerinde karşınıza çıkmaktadır. Aslında 404 Not Found, internet siteleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Merhaba arkadaşlara, ben ubisoft game launcher hatası alıyorum Error code 2 Bu sorunu tam olarak çözdüm, ubisoft game launcher indirmek gerekiyormuş İndirdim ve kurdum Sorun '1 kereliğine' ortadan kalktı Sonradan oyuna girdiğimde tekrar aynı hatayı aldım Bir kaç kere böyle yaparak girdim Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Günlük lisanda bile artık karşılıksız kalan hususlarda tabir niyetine kullandığımız ‘Error 404 Page Not Found’ yanlışı ile gün içinde bile pek çok karşılaşabiliyoruz. Bir internet sitesini ya da bir internet sitenin rastgele bir sayfasını açmak istediğimizde ancak o sayfa açılmadığı vakit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
“San Andreas cannot be found | “San Andreas bulunamıyor Hatası SA:MP’nin çalışabilmesi için GTA San Andreas oyununa ihtiyacı vardır Çünkü SA:MP sadece San Andreas’ın çokluoyuncu yamasıdır Hatayı düzeltmek için GTA San Andreas’ın yüklü olduğu dosyanın yerini belirtmemiz gerekmektedir Çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt