Filiz akın'ın baba özlemi! FİLİZ AKIN'IN BABA ÖZLEMİ! 1548613667 1548613667 filizakininbabaozlemi5c4df827b05defilizakininbabaozlemi5c4df827b05de http:geccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberallahbabam&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg FİLİZ AKIN, KENDİSİ 7 YAŞLARINDAYKEN ANNE BABASININ AYRILDIĞINI BELİRTEREK, 'BABAM DUYGUSAL TEPKİ VEREN İNSAN DEĞİLDİ BENİ NE DÖVDÜ, NE DE SEVDİ ONUN İÇİN BENDE BİR TEMBELLIK VAR' DEDİ Kanal 1'de ekrana gelen 'Filiz Akın'la Pazar Sohetleri' programının konuğu Mehmet Aslantuğ idi Babasını küçük yaşlarda kaybettiğini, ağabeyini de kötü bir hastalık sebebiyle vakitsiz yitirdiklerini bildiren Aslantuğ, babasız büyümenin getirdiği zorluklara değindi Türk Sineması'nın ünlü ismi Filiz Akın da kendi çocukluğuna daldı Akın, 'Benim de fiilen ilginç bir ilişkim var babamla Benim babam çok sonra öldü, ama ben 7 yaşlarındayken ayrıldılar Bende de bir baba eksikliği var O 7 yaş aslında önemli bir vakit Fazla küçük değildim fakat babam hissi anlamda fazla tepki veren insan değildi Beni ne dövdü, ne de sevdi Onun için bende bir tembellik var' şeklinde konuştu