Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Filiz Taçbaş Çukur dizisine transfer oldu!

Filiz Taçbaş Çukur dizisine transfer oldu!
0
32

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
filiz_tacbas_cukur_dizisine_transfer_oldu_1601708493_9722.jpg

Arka Sokaklar'da Zafer Ergin'in canlandırdığı Rıza Baba'nın eşi rolünü oynayan ünlü oyuncu Filiz Taçbaş Çukur dizisine transfer oldu. Ayla karakteri ile 2006-2012 yılları arasında Arka Sokaklar'da oynayan Taçbaş dizide uzun süre yer alması nedeniyle de akıllara bu karakter ile kazıldı.

Ünlü oyuncu Filiz Taçbaş Show Tv’nin sevilen dizisi Çukur’a transfer oldu. Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba’nın eşi Ayla karakteriyle uzun yıllar boyu ekran karşısına çıkan Taçbaş, en son Vuslat dizisinde Zehra olarak ekranlarda yerini almıştı. Başarılı oyuncu şimdi de Çukur dizisinde hayranları sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Oyuncu Taçbaş setten fotoğraflarını Instagram hesabından yayınladı.Oyuncunun, nasıl bir karaktere hayat vereceği de en çok merak edilenler arasında. 

Filiz Taçbaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Çukur dizisi ile setlere dönmenin heyecanını sizlerle paylaşmak istedim. Ben de sizler kadar heyecanlıyım. İzmir Foça’dan, “Çukur “için döndüm” açıklamasında bulundu.

FeuMG_1601708589_4286.jpg

858,497Konular
982,554Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt