Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Filmlerinin Kötü Olduğunu ve Cem Yılmaz'ı da Komik Bulmadığını Söyleyen Kullanıcının Eleştirisi ve Yorumlar

Filmlerinin Kötü Olduğunu ve Cem Yılmaz'ı da Komik Bulmadığını Söyleyen Kullanıcının Eleştirisi ve Yorumlar
0
64

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-87bf129664e09d853b82537de59d3b5295f3df95.jpg

Vallahi olmadı bu!

Cem Yılmaz, hem espirileriyle hem de sinemalarıyla en keyifsiz anlarımızda bile bizleri neşelendirmeyi başaran Türkiye'nin efsaneleşmiş isimlerinden biridir. Onu pek fazla sevmeyen insan yoktur diye iddia ediyorum.

Onsuz geçen gündemimiz de neredeyse hiç yok. Gerek özel hayatı gerek başarılı işleri gerekse toplumsal medya paylaşımlarıyla bir formda magazin gündeminde daima yer alıyor.

Toplumsal medya demişken Twitter'da çok faal kendisi. Orada da döktürüyor vallahi. Takipçileriyle de pek içli dışlı. Aldığı tenkitlere de karşılık vermekten çekinmiyor.

Artık size Cem Yılmaz'ı sevenleri delirten bu tenkitlerden birini göstereceğim. "@sanapiskuruldum" isimli kullanıcı Yılmaz'ın sinemalarının berbat ve komik olmadığını belirtmiş.

E natürel herkes her şeyi sevmek zorunda değil. Hürmet duyalım...

@sanapiskuruldum

Bir kişi de bu kullanıcıyı destekledi.

Akabinde Yılmaz'a paha veren kullanıcılar bu tenkide yanıtlarını esirgemedi.

Ünlü komedyen de 'Tamam' demekle yetindi...

Siz bu tenkide katılıyor musunuz? Cem Yılmaz sinemaları ve stand-up şovları nasıl?