Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Finans Uzmanı, Patlayacak 2 Altcoin ve Şaşırtan Bitcoin Tahmini Verdi!

Finans Uzmanı, Patlayacak 2 Altcoin ve Şaşırtan Bitcoin Tahmini Verdi!
0
33

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
bitcoin-altcoin.jpg

1 milyar dolarlık kripto para yöneticisindeki bir geleneksel finans emektarı, 2022’nin sonunda 125.000 dolara geçmeden önce Bitcoin (BTC)’in birkaç hafta içinde 70.000 dolara nasıl ulaşabileceğini ve neden 2 tartışmalı protokolün önemli bir yükseliş için hazır olduğunu paylaşıyor. Bizde, Kriptokoin.com olarak Matteo Perruccio’nun açıklamalarının önemli kısımlarını derledik. Kendisini ve şirketi Wave Financial’i tanıyarak başlayalım.

Finans uzmanı, 2022 için yükseliş görünümünü paylaşıyor

Matteo Perruccio, geleneksel finans alanında 30 yılı aşkın deneyime sahip bir yatırım endüstrisi ağır sikletidir. Şu anda ultra zenginler için 1 milyar dolarlık kripto para yöneticisi olan Wave Financial’ın uluslararası başkanlığında görev alıyor. 2 tartışmalı altcoin projesinin önümüzdeki yıl nasıl önemli bir yükseliş yaşayabileceği de dahil olmak üzere 2022 için yükseliş görünümünü paylaşıyor. Bu büyümenin bir kısmı uluslararası piyasalara derinlemesine bir şekilde dalıştan ve şirketin lider şirketi Matteo Perruccio’dan geldi. Finans uzmanı kriptoya atılmadan önce, Jüpiter Asset Management’ta küresel ana müşteri ve stratejik ilişkiler başkanı ve Olympia Capital Management’ın CEO’su olarak görev yaptığı görevler de dahil olmak üzere geleneksel finanstaki kariyeri 30 yılı kapsıyordu.
61b1e80d7437c300182f16e3.jpg
Perruccio, kriptodaki yeniliği hem türev piyasasının yükselişi hem de hedge fonlarındaki alternatiflerle karşılaştırdığında kararını verdi. Şu yaşanmışlıkları da paylaştı:

İnsanlarla hedge fonları hakkında yaptığım ilk konuşmayı hatırlıyorum, “Mutlak getiri elde etmek imkansız, hepsi dolandırıcı” dediler. Meslektaşlarıma kripto ve dijital varlıklar hakkında ne zaman bahsetsem dolandırıcılık olduğunu duyduğum söylentiler var.

Perruccio daha bütünsel olarak baktığında, piyasadaki fırsatları görebiliyor ve sektöre taşınmaya karar veriyor. Para yöneticisi olarak görev aldığı Wave Financial, geleneksel finans geçmişi için iyi bir orta yol gibi görünen ABD’deki ilk düzenlenmiş kripto para yöneticisi olarak tüm kutuları kontrol etti. Perruccio ortaklığa dair şunları söylüyor:

Benim için mükemmel bir ortaktı… bu yüzden Amerika Birleşik Devletleri dışında büyümeyi teşvik etmek ve işi kurmak için uluslararası başkan olarak katıldım.
stock-chart-up.webp
“Benimsenme dalgaları farklı piyasalarda sürdürülebilir”

Perruccio, özellikle İsviçre gibi uluslararası piyasalarda uzmanlaşmış varlık yöneticileri arayan yatırımcılar için kripto benimsemede bir sonraki dalganın gelmesini bekliyor. Yatırımcılar daha önce, diğer para birimleriyle kriptoya makul bir şekilde yatırım yapmak isteyen Wave Financial’a gelirdi, ancak şimdi talepler kripto piyasasındaki farklı ceplerinde daha özel hale geliyor. Perruccio yeni katılımcılar konusunda şunları söylüyor:

İnsanlar, ‘DeFi evrimine ve devrimine en doğru yoldan nasıl katılabilirim?’ diyor. Ve bu kolay bir şey değil… gerçek yatırım süreci, nerede tutulacağı ve tüm bunlar ve karşı taraf riski de oldukça karmaşık.

Firmanın NFT ve aktif VC fonlarına olan ilgideki artışın bunu gösterdiğini de ekliyor.

Perruccio Bitcoin ve altcoin piyasasında bu tarihi bekliyor

Perruccio, bu bir sonraki kurumsal benimseme dalgasının, hisse senetleri ve sabit gelir için zorlu bir zemine karşı 2022’de kriptoyu önemli ölçüde artırmasını bekliyor. Finans uzmanı, “Kişisel olarak hisse senetlerinde 2022’ye oldukça odaklanıyorum… ve bu, paranızı başka nereye yatıracağınız sorusu” dedi. “Sabit gelirde negatif reel getiri elde edebilirsek? Paranızı nereye yatırıyorsunuz?” Perruccio, 2022’nin ABD’de işlem gören bir Bitcoin borsasının piyasaya çıkabileceği yıl olacağını tahmin ediyor. Ayrıca, daha fazla oyuncunun Citi’nin kurumsal müşteriler için bir kripto para bölümü duyurusunu takip etmesini bekliyor:

İşler hareketlenmeye başlıyor ve bence 2022, umarım haklıyımdır, bunun gerçekleştiğini göreceğimiz yıl olacak. Birçok piyasada kripto bulundurmak için bankaların onayını alacağız. Hindistan’ın düzenleme ilan edeceğini gördük… Bu yüzden çok şey olabileceğini düşünüyorum.
Bitcoin-level-1140x600-1.jpg
Matteo Perruccio, 100 bin dolarlık Bitcoin tahminlerinde temkinli davranıyor

Ancak 2022 için gidişat güçlü görünse bile, Perruccio piyasalara yönelik görünümüne temkinli bir yaklaşım sergiliyor ve şunları söylüyor:

Her şeyden önce, kripto ticareti yapmıyorum ve kripto ticaretinde kazanılacak çok para var, ancak satın aldığım şeyi orta ve uzun vadeli beklentilerine inandığım için satın alıyorum. Yani ben bir HODLer’ım. Birkaç endüstri sinyali, Bitcoin’in bu yılın sonuna doğru patlayabileceğini öne sürse de, endüstri uzmanlarının çoğu, yıl sonuna kadar 100.000 dolara ulaşamayacağını düşünüyor.

Perruccio devam ediyor:

Beklentim, bir boğa koşusu başlatacak, yıl sonuna kadar 70.000 ila 80.000 dolara, bunun gibi bir şeye ulaşabilir, ancak bence olumlu bir ana giriyoruz. Dahası, Bitcoin (BTC)’in 2022’nin sonunda 125.000 dolara ulaşmasını bekliyor, ancak bu mutlaka sorunsuz bir yolculuk olmayacak.

Tavsiyelerine gelince:

Arkadaşlarıma ve aileme söylediğim şey, bu sektörü erişim sağlayın, bunun oldukça değişken olduğunu anlayın, bu nedenle daha kısa bir süre içinde olmayı göze alamayacağınız sermaye taahhüt etmeyin. Ancak genel gidişatın önümüzdeki beş yıl içinde yukarı doğru olacağına inanıyorum. Bitcoin’in ötesinde, iki tartışmalı protokol daha, Ripple (XRP) ve Cardano (ADA) için ivme görülüyor.

Perruccio, Bitcoin’in dışında, Cardano ve Ripple’nin potansiyellerimden bahsediyor…
cardano-ripple1-1.jpg
Perruccio gözlemlerini paylaşıyor

Ripple, 2012’de başlatılan Blockchain tabanlı bir ödeme ağı olan RippleNet’in yerel tokenidir. 2020’de Ripple, SEC tarafından kayıt dışı menkul kıymet tekliflerinde yasadışı olarak 1,38 milyar dolar toplamakla suçlandı. Dava halen devam etmektedir. Perruccio, dava sürecine şunlarla değiniyor:

Ayrıca unutmayın, SEC ile yaptığı görüşmelerden çıktığına dair söylentilerimiz var ve bunların hepsi olumlu bir not. Eğer bu olursa, bunun oldukça agresif bir şekilde artmasını bekleyebilirsiniz.

Carrdano’yla devam ediyor:

Öte yandan Cardano tartışmalı çünkü daha merkezi ve merkezi olmayan kripto para birimlerinin bazı temel ilkelerine aykırı olan lider liderliğine sahip. Cardano’nun harika bir yukarı yönlü potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Bu harika bir organizasyon ve harika bir protokol.

Perruccio, dijital kimlik alanında ilginç çalışmaların yanı sıra Cardano’dan çıkan bazı yenilikçi gelişmeler olduğunu öne sürüyor. Bunun hakkında, “ama onu çok kaliteli programcılar ve topluluk olarak görüyoruz” diyor. Bir notta, Perruccio’nun meslektaşı, başkanı ve yönetici ortağı Ben Tsai, cardano’nun 2022’de en iyi performans gösteren birinci katman altcoin olmasını beklediğini ve Bitcoin’in gelecek yılın sonuna kadar 200.000 dolara ulaşacağına dair daha iyimser bir tahmine sahip olduğunu söyledi.

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt