iltasyazilim
FD Üye
1 Porsiyon*(1 tane*36 gram): *Kkal*69,78;*Protein*2,55 gram;*Yağ*1,93 gram;*Karbonhidrat*10,41*gram
Servis: 13 porsiyon
Zaman: 25 dakika
Hafif peynirli küçük turtalar ile beraber çok basit kalan malzemeler kullanarak daha küçük turtaları da yaptım Söylemek bir şey yok, denemeniz lazım! Eğer akşam yemeğe siz misafir bekliyorsanız mezelerin arasında bu değerli bir seçenek Yapmak ne kadar kolay şaşıracaksınızAma görüntüsü çok güzel!
Fındık Turtalar 191 Kkal 100 Gram Tarifi İçin Malzemeler
*Yufka 1 tane (195 gram)
*Domates 1 büyük boy (150 gram)
*Sürmeli peynir mozarela light kasar peyniri beyaz peynir (300 g)
*Kırmızı pul biber, tuz tadına göre
*Süslemek için fesleğen yaprakları
Fındık Turtalar 191 Kkal 100 Gram Tarifi Yapılışı Fırını 200 C dereceye ısıtın
Yufkayı 10 x 10 cm büyüklüğünde parçalayıp, ikiüç kez katlayın ve hafif yağlanmış küçük fırın kalıplara yerleştirinGerekirse kenarları biraz içe doğru sokun Fırında 5 dakika bırakın Böylece hamur daha çıtır olur
Domatesi küçük küp şeklinde doğrayın
Hafif kızarmış hamurları fırından alın ve domatesle doldurunÜzerine ufak parçalanmış peyniri yerleştirin ve kırmızı pul biberle serpin
Fırına yaklaşık 15 dakika verin
Fesleğen yapraklarıyla süsleyip servis yapın
Afiyet olsun!
*
Servis: 13 porsiyon
Zaman: 25 dakika
Hafif peynirli küçük turtalar ile beraber çok basit kalan malzemeler kullanarak daha küçük turtaları da yaptım Söylemek bir şey yok, denemeniz lazım! Eğer akşam yemeğe siz misafir bekliyorsanız mezelerin arasında bu değerli bir seçenek Yapmak ne kadar kolay şaşıracaksınızAma görüntüsü çok güzel!
Fındık Turtalar 191 Kkal 100 Gram Tarifi İçin Malzemeler
*Yufka 1 tane (195 gram)
*Domates 1 büyük boy (150 gram)
*Sürmeli peynir mozarela light kasar peyniri beyaz peynir (300 g)
*Kırmızı pul biber, tuz tadına göre
*Süslemek için fesleğen yaprakları
Fındık Turtalar 191 Kkal 100 Gram Tarifi Yapılışı Fırını 200 C dereceye ısıtın
Yufkayı 10 x 10 cm büyüklüğünde parçalayıp, ikiüç kez katlayın ve hafif yağlanmış küçük fırın kalıplara yerleştirinGerekirse kenarları biraz içe doğru sokun Fırında 5 dakika bırakın Böylece hamur daha çıtır olur
Domatesi küçük küp şeklinde doğrayın
Hafif kızarmış hamurları fırından alın ve domatesle doldurunÜzerine ufak parçalanmış peyniri yerleştirin ve kırmızı pul biberle serpin
Fırına yaklaşık 15 dakika verin
Fesleğen yapraklarıyla süsleyip servis yapın
Afiyet olsun!
*