Findikli cukulata Soslu Kek Findikli Cukulata soslu kek, Findikli kek, Findikli kek tarifi, Kek Tarifleri, Findikli kek tarifleri resimli, Findikli cukulatali Selam kizlar Ben gecen Kermesimiz icin bu Pastayi yapmistim Yapilisi keza basit, hemde tadida cok güzel oluyor Tarifi sizlerle paylasmak istedim: Malzemeler: 1 Su bardaki Seker 1 Su bardaki Sivi yag 1 Su bardaki Süt 1,5 Su bardaki Un Yarim Su bardaki Irmik 3 Yumurta 1 Kabartma Tozu 200 gr toz halinde olan Findik Hazirlanisi: Cok basitfindiklicukulatasoslukek5c4f14ec0960cpngalt Hepsini bir Mixere atin & bir kac dakika karistirin daha sonra bir Vahşi koyun ve 180 derecede havalatma (yani üstü havalanma alti alışılagelmiş) olan ayara koyup yaklasik 2530 dakika pisirin Firinda Zaten üstü kizariyor güzelcene, böylece olunca cikartinfindiklicukulatasoslukek5c4f14ec0e5f8alt Wink Gelelim cukulata sosumuza: Bunun icin yaklasik 100 200 gr (zevke bagli) cukulatayi Benmari usulueritin Yani Bir tencereye su kaynatin ve altini kapatin Üstüne bir kap koyun ve o bos kabin icine cukulatalari parcalayip, karistirin Basta şiddet oluyor, fakat daha sonra yavastan erimeye basliyor en sonunda pisirdiginiz kekin üzerine cukulata Sosu dökün ve üzerini Badem ile süsleyin id Veesonuc: 1548686567 1548686567 findiklicukulatasoslukek5c4f14ec3875efindiklicukulatasoslukek5c4f14ec3875e findiklicukulatasoslukek5c4f14ec3875e