iltasyazilim
FD Üye
2 kişilik Pişirme süresi 25 dakika Zorluk Derecesi 2
Malzeme
2 adet uskumru
1 çay bardağı fındık içi (Kıyılmış, kavrulmuş)
2 çorba kaşığı Bizim Mutfak Un
1 çay bardağı Bizim Ayçiçek Yağı
4 çorba kaşığı Bizim Margarin
4 demet taze soğan (İnce kıyılmış)
2 diş sarımsak (İnce kıyılmış)
1 adet domates (Kabuğu soyulmuş, ince kıyılmış)
½ bağ maydanoz (İnce kıyılmış)
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı sirke
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı
• Tavada Bizim Ayçiçek Yağı'nı kızdırın
• Balıklara tuzu ve karabiberi serpiştirip, Bizim Mutfak Un'a bulayın
• Daha sonra balıkları kızgın yağın içine yatırın Alt üst çevirerek kızartın Servis tabağına dizin
• Diğer tavaya Bizim Margarin'i, soğanı, sarımsağı koyup, ağaç kaşıkla karıştırın
• Domatesleri ve fındık içini ilave edip, 2 dakika daha karıştırın
• Balı ve sirkeyi de ekledikten sonra lezzetini kontrol edin
• Bu karışımı kaşıkla balıkların üzerine yayın Arzuya göre süsleyerek servis yapın
Malzeme
2 adet uskumru
1 çay bardağı fındık içi (Kıyılmış, kavrulmuş)
2 çorba kaşığı Bizim Mutfak Un
1 çay bardağı Bizim Ayçiçek Yağı
4 çorba kaşığı Bizim Margarin
4 demet taze soğan (İnce kıyılmış)
2 diş sarımsak (İnce kıyılmış)
1 adet domates (Kabuğu soyulmuş, ince kıyılmış)
½ bağ maydanoz (İnce kıyılmış)
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı sirke
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı
• Tavada Bizim Ayçiçek Yağı'nı kızdırın
• Balıklara tuzu ve karabiberi serpiştirip, Bizim Mutfak Un'a bulayın
• Daha sonra balıkları kızgın yağın içine yatırın Alt üst çevirerek kızartın Servis tabağına dizin
• Diğer tavaya Bizim Margarin'i, soğanı, sarımsağı koyup, ağaç kaşıkla karıştırın
• Domatesleri ve fındık içini ilave edip, 2 dakika daha karıştırın
• Balı ve sirkeyi de ekledikten sonra lezzetini kontrol edin
• Bu karışımı kaşıkla balıkların üzerine yayın Arzuya göre süsleyerek servis yapın