iltasyazilim
FD Üye
1 su bardag?ı ayc?ic?ek yag?ı
Yarım su bardag?ı su
1 su bardag?ı iri c?ekilmis? ve kavrulmus? fındık
5 yemek kas?ıg?ı kakao
1 paket kabartma tozu
Aldıg?ı kadar un
S?erbeti ic?in
25 su bardag?ı toz s?eker
3 su bardag?ı su
34 damla limon
Fındıklı ve kakaolu tatlı hazırlanışı
Yog?urma kabına un haric? dig?er malzemeleri alıp karıs?tırın Unu yavas?c?a ekleyerek yog?urun Yumus?ak bir hamur elde edene kadar yog?urmaya devam edin Hamurdan ceviz bu?yu?klu?g?u?nde parc?alar koparın ve yuvarlak s?ekil vererek yag?lanmıs? fırın tepsisine dizin
Hamurların ortasına birer fındık batırın O?nceden ısıtılmıs? 175 derece fırında pis?irin Su ve s?ekeri 10 dakika kaynatıp s?erbeti hazırlayın Limon suyunu ekleyip tencereyi ocaktan alın Sıcak hamurların u?zerine sıcak s?erbeti do?ku?n S?erbeti c?ektikten sonra kalan fazla s?erbeti su?zu?n Servis yapın
Yarım su bardag?ı su
1 su bardag?ı iri c?ekilmis? ve kavrulmus? fındık
5 yemek kas?ıg?ı kakao
1 paket kabartma tozu
Aldıg?ı kadar un
S?erbeti ic?in
25 su bardag?ı toz s?eker
3 su bardag?ı su
34 damla limon
Fındıklı ve kakaolu tatlı hazırlanışı
Yog?urma kabına un haric? dig?er malzemeleri alıp karıs?tırın Unu yavas?c?a ekleyerek yog?urun Yumus?ak bir hamur elde edene kadar yog?urmaya devam edin Hamurdan ceviz bu?yu?klu?g?u?nde parc?alar koparın ve yuvarlak s?ekil vererek yag?lanmıs? fırın tepsisine dizin
Hamurların ortasına birer fındık batırın O?nceden ısıtılmıs? 175 derece fırında pis?irin Su ve s?ekeri 10 dakika kaynatıp s?erbeti hazırlayın Limon suyunu ekleyip tencereyi ocaktan alın Sıcak hamurların u?zerine sıcak s?erbeti do?ku?n S?erbeti c?ektikten sonra kalan fazla s?erbeti su?zu?n Servis yapın