Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırat Aydunus-Caner Vakası!

Fırat Aydunus-Caner Vakası!
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Başlıktan da anlaşılacağı uzere gectiğimiz hafta Eskişehirspor Fenerbahce macında hakem Fırat Aydınus'un Fenerbahceli oyuncu Caner!e gosterdiği kırmızı kart spor gundeminde bir vaka olmuş durumda

Bilmeyenler icin Olayın ozeti şu;

gecen hafta aydınusun yonettiği macta FB'li futbolcu Caner hakeme kufurlu soz soylemiş ve kırmızı kart gormuştu Sonrasında kufur etmediğini soyleyen hatta cocuğu uzerine yemin eden Caner'e karşılık ben bu sozleri gaipten mi uydurdum diyen Fırat Aydınus spor gundeminin birincil konusu oldu

Tum spor programlarında kkonuşulan bu durum artık Aydınus'un evine muhabir yollamaya ve hatta apartman yoneticisiyle konuşmaya kadar vardı Nasıl bir adamdır, aidatlarını oder mi gibi soruların sacmalığı ve konuyla ilgisizliği bir yana henuz Aydınus'un gosterdiği kart ile ilgili savunmasını bile vermedi

Fenerbahceliler belki de bu tespite kızacaklar ama daha evvel de belirttiğim gibi hakemin macta gosterdiği kartla ilgili MHK'ya yapacağı savunma henuz gonderilmiş değil Yani daha Aydınus'u dinlemedikBir yandan da Eskişehirli futbolcu Veysel kufuru ben ettim diyor Bence Veysel de konuyle ilgili savunmasını vermeli hatta bunu mac sırasında yapsaydı bu kadar kıyamet kopmazdı Bence olayın kilit ismi Veysel yapamadığı centilmenlik olmalı aslındaFutbolumuz da bu yapılamayan centilmenlikler ve şahsi duşmanlıklar yuzunden bu halde aslında

imagesfirataydunuscanervakasi5b040d09e3b4f

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt