Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırat Aydunus-Caner Vakası!

Fırat Aydunus-Caner Vakası!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Başlıktan da anlaşılacağı üzere geçtiğimiz hafta Eskişehirspor Fenerbahçe maçında hakem Fırat Aydınus'un Fenerbahçeli oyuncu Caner!e gösterdiği kırmızı kart spor gündeminde bir olgu olmuş durumda

Bilmeyenler için Olayın özeti şu;

geçen hafta aydınusun yönettiği maçta FB'li futbolcu Caner hakeme küfürlü laf söylemiş ve kırmızı kart görmüştü Ardından küfür etmediğini söyleyen hatta çocuğu üzerine yemin eden Caner'e karşılık ben bu sözleri gaipten mi uydurdum diyen Fırat Aydınus spor gündeminin ilk konusu oldu

Bütün spor programlarında kkonuşulan bu şart artık Aydınus'un evine muhabir yollamaya ve hatta apartman yöneticisiyle konuşmaya dek vardı Nasıl bir adamdır, aidatlarını öder mi gibi soruların saçmalığı ve konuyla ilgisizliği bir yana henüz Aydınus'un gösterdiği kart ile ilgili savunmasını bile vermedi

Fenerbahçeliler belki de bu tespite kızacaklar fakat daha evvel de belirttiğim gibi hakemin maçta gösterdiği kartla ilgili MHK'ya oluşturacağı savunma hemen şimdi gönderilmiş yok Yani daha Aydınus'u dinlemedikBir yana da Eskişehirli futbolcu Veysel küfürü ben ettim diyor Kendimce Veysel de konuyle ilgili savunmasını vermeli hatta bunu maç sırasında yapsaydı bu değin kıyamet kopmazdı Kendimce olayın kilit ismi Veysel yapamadığı centilmenlik olmalı sahidenFutbolumuz da bu yapılamayan centilmenlikler ve kişiye özel düşmanlıklar yüzünden bu halde gerçekten

*

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt