Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fırat Zirek Cennet Gozlum şarkı sozu

Fırat Zirek Cennet Gozlum şarkı sozu
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Fırat Zirek Cennet Gozlum sozleri
Fırat Zirek Cennet Gozlum şarkısının sozleri
Fırat Zirek Cennet Gozlum

Gel benim ol cennet gozlum
Sar beni tut elimi al kalbimi
Gor bak seveceğiz birbirimizi
Gozbebeğim benim

Gozbebeğim benim

Bu aşkı sensiz yaşayamam, dayanamam
Sensiz olamam, dayanamam, gitme

Gozbebeğim benim

Gozbebeğim benim

Similar threads

Ya gel benim cennet gozlumun NoTaLaRı gitar notaları Cevap: Gel benim ol cennet gozlum notaları C Gel benim ol cennet gozlum Em Sar beni tut elimi al kalbimi F G Gor bak seveceğiz birbirimizi F Em Gozbebeğim benim x2 C G F Bu aşkı sensiz yaşayamam, dayanamam C G F E Sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Ya gel benim cennet gözlümün NoTaLaRı gitar notaları Cevap: Gel benim ol cennet gözlüm notaları C Gel benim ol cennet gözlüm Em Sar beni tut elimi al kalbimi F G Gör bak seveceğiz birbirimizi F Em Gözbebeğim benim x2 C G F Bu aşkı sensiz yaşayamam, dayanamam C G F E Sensiz olamam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Ercan Demirel birkac gun once orjinal albumunu cıkardıBen albumu dinledim ve bence harika bir album Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorumimagesercandemirelelvedademebanasozleri5adaed016c6eagif Elveda Deme Bana Karsimda durdugunda gozlerine baktigimda Icimden birseyler kopuyor olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Mustafa Ceceli & İskender Paydaş sensiz olmaz ki şarkı sozu İskender Paydaş Sensiz olmaz ki şarkısı sozleri İskender Paydaş Mustafa Ceceli dueti Sensiz olmaz ki sensiz Sana cok ihtiyacım var canım Her solukta Nolur anla nolursun Sensiz olamam ki sensiz Sensiz sevinclerim solar sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Işın Karaca Tanrım Şarkı Sozu Işın Karaca Tanrım Şarkısının Sozleri Şarkı Sozu Işın Karaca Tanrım Tanrım tanrım tanrım Bana kuvvet ver Bu aşka bu sevgiye Gucum kalmadı Oyle bir vefasız yare duştum ki Merhamet bilmiyor sevmek bilmiyor Haykırdım yıllarca ona aşkımı Duymak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,477Konular
981,291Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt