Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Firefox İnternet Geçmişini Nasıl Temizlerim?

Firefox İnternet Geçmişini Nasıl Temizlerim?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İnternet gezintilerinizde Firefox tarayıcınızın tuttuğu tarama, indirme, kayıtlı form, arama gibi geçmiş bilgilerinin nasıl temizlendiğini peyderpey resimli olarak öğrenelim

1Adım: Ilk Kez tarayıcınızın Araçlar menüsünden Seçenekler seçimini yapalım

2Adım: Aşağıdaki gibi karşımıza gelecek olan Seçenekler penceresinden Mahremiyet sekmesine tıklayalım

3Adım: Bu sekme içerisindeki Özel Veri bölümü içerisindeki Acilen Temizle butonuna tıklayalım

4Adım: Karşımıza aşağıdaki gibi Özel Veri Temizliği penceresi gelecektir Buradaki seçeneklerden hangilerini temizlemek istiyorsanız işaretleyin ve Derhal Temizle butonuna basın

İşleminiz tamamdır *

Similar threads

İnternet gezintilerinizde Firefox tarayıcınızın tuttuğu tarama, indirme, kayıtlı form, arama gibi gecmiş bilgilerinin nasıl temizlendiğini adım adım resimli olarak oğrenelim 1Adım: Oncelikle tarayıcınızın Araclar menusunden Secenekler secimini yapalım 2Adım: Aşağıdaki gibi karşımıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
İnternette Geçmiş Silme Chrome Firefox Explorer İnternette ziyaret ettiğiniz sayfalar geçmiş olarak kaydedilir Bunu silmenin yolu her tarayıcıda ayrıdır İnternet geçmişinizi firefoxda silmek için Ilk Olarak firefox tarayıcınızı açın Gerisinde AraçlarSeçeneklerGizlilik yolunu izleyin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Facebook geçmiş arıtma Facebook çerez arıtma Internet Explorer 60 * Internet Explorer Araçlar menüsündeki, Internet Seçenekleri ’ne tıkla * Internet Seçenekleri kutusu, Genel sekmesi seçili halde açılmalıdır * Genel sekmesindeki Geçici Internet Dosyaları bölümünde, Dosyaları Sil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Mozillada çerezler nasıl temizlenir, Mozilla önbellek temizleme yöntemi 1) Önbellek Ilk Kez, kullandığınız sürümün tarayıcı önbelleğini temizleyin: Windows için Firefox 3x 1 Araçlar menüsünü tıklayın 2 Özel Verileri Temizle seçeneğini belirtin 3 ‘Önbellek ’ tasdik kutusunu işaretleyin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Firefox 2010 ile değişim zamanı Popüler tarayıcının devrim niteliğindeki yeni sürümü ile ilgili ipuçlarını bir araya getirdik! Firefox geliştiricileri tarayıcının yeni sürümü üzerindeki çalışmalarını yoğunlaştırırken, Mozilla'dan ilk detaylar da gelmeye başladı Chip Online ekibi olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,496Konular
981,699Mesajlar
29,773Kullanıcılar
LIVELYSon üye
Üst Alt