Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırıncı Küreği Gibi Ayakları Olduğu İçin Aldığı Maskeye Bir Türlü Sığamayan Adamın Bulduğu Trajikomik Yöntem

Fırıncı Küreği Gibi Ayakları Olduğu İçin Aldığı Maskeye Bir Türlü Sığamayan Adamın Bulduğu Trajikomik Yöntem
0
82

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-74f64f9781b4e89969d218cf5bc225118d13f668.jpg

44 numaradan büyük ayakları için ayak maskesi alan bahtsız adam maske ayağına sığmayınca akıllara ziyan bir usul uygulamış. Biz görünce oldukça güldük, bakalım siz ne düşüneceksiniz?????

'Önerdiğimiz eserleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki temaslardan gelir elde edebilir.”

Teknolojinin süratli gelişimi ve bilhassa pandemi sürecindeki meskene kapanmalarla birlikte hepimiz internet alışverişine oldukça sardık biliyorsunuz ki.

Artık fizikselden fazla pek çok eseri internetten almayı tercih ediyoruz zira çok daha kolay ve uygun fiyatlı.

Lakin her vakit bu yeterli sonuçlanmıyor…

Aldığı eserin fotoğraftakiyle alakası olmayanlar mı dersiniz…

Bahtsız bedeviliğin kitabını yazıyor beşerler aldıklarıyla.

Artık gelin sizleri son vakitlerde şahsen benim eser yorumlarında karşılaştığım en acayip talihsizlikle tanıştırayım.????

Ayak sıhhati da en az cilt bakımımız kadar değerli biliyorsunuz ki.

Bu nedenle de piyasada çeşitli ayak maskeleri var. Lakin biraz da maliyetli oluyorlar artık ne palavra söyleyelim. Bu nedenle internetten almak çok daha akla yatkın ancak…

Bir ayak maskesi eserinin kullanıcı yorumlarında o denli bir adama denk geldim ki hem üzüldüm hem de güldüm…????

44 numara üstü ayaklarıyla maske alan bahtsız adamın ayağına,

Maske natürel ki de sığmayınca,

Devayı elektrik bandında bulmuş kendisi. ????

Bu nasıl aklına gelmiş olabilir ya bir insanın? ????

Uyarmış da hepimizi. Teşekkür ediyoruz kendisine…

Ah be ağabeycim çok olağan değil mi sence de sığmaması?????

Latife bi' yana alışılmış ki olağan olmaması lazım, bakımın cinsiyeti olmaz. Neyse sizler tıpkı sorunu yaşamayın diye her ayağa olabilecek ayak maskelerini buraya bırakalım. ????

858,543Konular
981,905Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt