Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Baharatlı Bıdırcın PDT®

Fırında Baharatlı Bıdırcın PDT®

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Malzemeler
2 Adet Bıldırcın
90 gr Risotto Pirinci
40 gr Balkabağı
Zeytinyağı
Tuz, Karabiber
Tavuksuyu
Taze Kekik
Acısso
Maydanoz,Fesleğen,Sarımsak


Yemeğin Tarifi
Bıldırcınlara zeytinyağı, taze kekik, acısso, tuz ve karabiber sürün Fırına sürün 200 derecede 10 dak pişirin Risotto pirincini ince doğranmış soğan, beyaz şarap, tavuk suyu ile haşlayın Balkabağı ekleyin 5 dakikada pilav haline getirin Bıldırcınları düz tabaklara alarak risotto ile birlikte servis yapın
Az yağlı ve lezzetli bir kuş türü olan bıldırcın, tam bir kış meyvası balkabağı ile yapılmış risotto ile birleşince şık, doyurucu ve sağlıklı bir yemek çıkıyor ortaya
 
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt