Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Beşamel Soslu Tavuk

Fırında Beşamel Soslu Tavuk

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
750 gr tavuk eti (göğüs)
750 gr havuç
750 gr patates
750 gr bezelye
beşamel sos için malzeme :
1 litre süt
1,5 çorba kaşığı köri (baharat)
1 su bardağı un
150 gr margarin
karabiber
tuz
200 gr kaşar peynir

HAZIRLANIŞI
Patatesleri ve havucu küp küp doğrayıp haşlayın Tavuğu haşlayıp didikleyin, bezelye konserve ise haşlanmasına gerek yok Bu malzemelerin hepsini harmanlayıp bir kapta bekletin
beşamel sosun yapılışı :
Tencereye yağı koyun unuda ilave edip kavurun, sütü yavaş yavaş ilave edin karıştırarak top olmasını önleyin Köriyi, karabiberi, tuzu ilave edin ve karıştın 5 dakika bu şekilde pişirin Beşamel sosunu daha önce hazırlamış olduğunuz karışıma dökün Bir tepsiye karıştırıp yayın Üzerine kaşar peynirini rendeleyip daha önce kızdırmış olduğunuz fırına koyun ve üzeri kızarana kadar pişirin Sıcak servis yapın
 
858,496Konular
982,180Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt