iltasyazilim
FD Üye
Tarif Ayrıntıları
Mutfağı :
Çin
Türü :
Et
Pişirme Süresi :
6090 dk
Pişirme Şekli :
Fırın
Zorluk :
Orta
Kişi Sayısı :
46
Tarif Malzemeleri
400 gr beyaz lahana 250 gr dana kıyma 100 gr galeta unu 100 gr krema 300 gr pirinç Tuz ve karabiber 20 gr tereyağı 1 çorba kaşığı şeker 1 çay kaşığı bal 2 bardak su 1 adet soğan (rendelenmiş)
Tarifin Hazırlanışı
Bol tuzlu suda lahanayı yaklaşık 30 dakika lahanayı haşlayın Süzdürün ve yapraklarını ayırın Pirinçler açılana kadar azar azar suyunu vererek haşlayınPirinçler açıldığında galeta ununu,kremayı,kıymayı,soğanı,tuz ve karabiberi ekleyin Lahana yapraklarının içine karışımdan koyarak istediğiniz şekilde sararak fırın tepsisine yerleştirin225 derece de üstleri kızaran kadar pişirin Tereyağı,şeker,bal ve suyu bir taşım kaynatın Daha sonra dereceyi 180’e alın ve şekerli karışımı lahana sarmalarının üzerine dökerek 45 dakika pişirin
Afiyet olsun
Mutfağı :
Çin
Türü :
Et
Pişirme Süresi :
6090 dk
Pişirme Şekli :
Fırın
Zorluk :
Orta
Kişi Sayısı :
46
Tarif Malzemeleri
400 gr beyaz lahana 250 gr dana kıyma 100 gr galeta unu 100 gr krema 300 gr pirinç Tuz ve karabiber 20 gr tereyağı 1 çorba kaşığı şeker 1 çay kaşığı bal 2 bardak su 1 adet soğan (rendelenmiş)
Tarifin Hazırlanışı
Bol tuzlu suda lahanayı yaklaşık 30 dakika lahanayı haşlayın Süzdürün ve yapraklarını ayırın Pirinçler açılana kadar azar azar suyunu vererek haşlayınPirinçler açıldığında galeta ununu,kremayı,kıymayı,soğanı,tuz ve karabiberi ekleyin Lahana yapraklarının içine karışımdan koyarak istediğiniz şekilde sararak fırın tepsisine yerleştirin225 derece de üstleri kızaran kadar pişirin Tereyağı,şeker,bal ve suyu bir taşım kaynatın Daha sonra dereceyi 180’e alın ve şekerli karışımı lahana sarmalarının üzerine dökerek 45 dakika pişirin
Afiyet olsun