Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fırında Et

Fırında Et

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
1 kg kemikli kuzu eti
Tuz
2 su bardağı su
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı yumuşak margarin
1 tatlı kaşığı salça


HAZIRLANIŞI
Eti iyice yıkayın Büyük bir tencereye koyun 2 su bardağı suyu ve yeterince tuzu ekleyin Önce harlı ateşte, kaynamaya başladığında kısık ateşte pişirin Et yumuşadığında fırın tepsisine aktarın
Üzerine yoğurt, yumuşak margarin ve salça karışımını sürün Orta ısılı fırında üzeri kızarana dek pişirin ve servis yapın
 

Similar threads

Malzemeler 1 kg kemikli kuzu eti Tuz 2 su bardağı su 1 tatlı kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı yumuşak margarin 1 tatlı kaşığı salça Yemeğin Tarifi Eti iyice yıkayın Büyük bir tencereye koyun 2 su bardağı suyu ve yeterince tuzu ekleyin Önce harlı ateşte, kaynamaya başladığında kısık ateşte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
MALZEMELER (6 Kişilik ) 500 gr Kuzu Eti (kemikli) 1 Su Bardağı Un 1 Su Bardağı Yogurt 2 Adet Yumurta 2 Yemek Kaşığı Margarin 1 Baş Soğan Yeteri kadar tuz, karabiber, kırmızı pul biber 1 Çay Bardağı Su HAZIRLANIŞI: Bir kap içerisinde yağ ile doğranmış soğanı hafifçe öldürün İçerisine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
ALZEMELER 1 kg kuzu kuşbaşı et 1 tatlı kaşığı salça 1 çay kaşığı pul biber, karabiber, tuz Hamuru için: 20 gram yaş maya (kibrit kutusunun yarısı kadar) 1 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tutam tuz 1 çorba kaşığı yumuşak margarin Alabildiğince un HAZIRLANIŞI Kuşbaşı eti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Malzemeler 500 gr Kuzu Eti (kemikli) 1 Su Bardağı Un 1 Su Bardağı Yogurt 2 Adet Yumurta 2 Yemek Kaşığı Margarin 1 Baş Soğan Yeteri kadar tuz, karabiber, kırmızı pul biber 1 Çay Bardağı Su Yemeğin Tarifi Bir kap içerisinde yağ ile doğranmış soğanı hafifçe öldürün İçerisine etleri atın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
ABANUŞ (GAZİANTEP) MALZEME: patlıcan4adet* kuşbaşı et200 gr*sivribiber23 adet*tereyağı2 çorba kaşığı*domates3 adet*sarımsak34 diş* YAPILIŞI: Sivribiber, domates ve patlıcanları yumuşayıncaya kadar közde pişirin Kabukları soyun Ekmek tahtasının üzerinde bir bıçak yardımıyla küçük küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,743Kullanıcılar
rifuals1Son üye
Üst Alt