iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 adet hindi budu
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay kasığı kekik
1 çay kasığı kırmızı biber
1 çay kasığı karabiber
Tuz
4 adet patates
1 çorba kasığı sıvı yağ
Süslemek için: Sebze
HAZIRLANIŞI
Sıvı yağa tuz, 1 cay kasığı karabiber, 1 cay kasığı kırmızıbiber ve 1 cay kasığı kekiği karıştırın Hindi budunu bu baharatlı yağa bulayın Yanmaz fırın torbasının içine alıp, önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 4650 dakika pişirin
Patatesleri haşlayıp rendeleyin Teflon tavaya 1 çorba kasığı sıvı yağı alın Rendelenmiş patatesi yağda kızartın Servis tabağına alın Üzerine hindi budunu koyun Çeşitli sebzelerle süsleyip, servis yapın
1 adet hindi budu
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay kasığı kekik
1 çay kasığı kırmızı biber
1 çay kasığı karabiber
Tuz
4 adet patates
1 çorba kasığı sıvı yağ
Süslemek için: Sebze
HAZIRLANIŞI
Sıvı yağa tuz, 1 cay kasığı karabiber, 1 cay kasığı kırmızıbiber ve 1 cay kasığı kekiği karıştırın Hindi budunu bu baharatlı yağa bulayın Yanmaz fırın torbasının içine alıp, önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 4650 dakika pişirin
Patatesleri haşlayıp rendeleyin Teflon tavaya 1 çorba kasığı sıvı yağı alın Rendelenmiş patatesi yağda kızartın Servis tabağına alın Üzerine hindi budunu koyun Çeşitli sebzelerle süsleyip, servis yapın