iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
Yarım karnabahar,
1 adet havuç,
1 adet patates,
1 adet soğan,
3 diş sarımsak,
1 adet tavuk göğsü,
tuz,
1 yemek kaşığı domates salçası,
sıvı yağ
Yapılışı:
Karnabaharları güzelce yıkayın ve haşlayınız yumuşadığında ocaktan alınız ve 1 su bardağı kadar haşladığınız sudan ayırınız Soğanları piyazlık doğrayınız ve tepsiye yerleştiriniz Sarımsakları da atın üzerine tavuk etini küp küp doğrayınız üzerine patatesleri ve havucu yerleştiriniz Karnabaharları da koyun tuz atınız biraz ayırdığınız bir bardak suya 1 yemek kaşığı salça ve tuz ekleyiniz Sebzelerin üstüne döküp sıvı yağ ekleyiniz ve 200 derecede pişiriniz
Yarım karnabahar,
1 adet havuç,
1 adet patates,
1 adet soğan,
3 diş sarımsak,
1 adet tavuk göğsü,
tuz,
1 yemek kaşığı domates salçası,
sıvı yağ
Yapılışı:
Karnabaharları güzelce yıkayın ve haşlayınız yumuşadığında ocaktan alınız ve 1 su bardağı kadar haşladığınız sudan ayırınız Soğanları piyazlık doğrayınız ve tepsiye yerleştiriniz Sarımsakları da atın üzerine tavuk etini küp küp doğrayınız üzerine patatesleri ve havucu yerleştiriniz Karnabaharları da koyun tuz atınız biraz ayırdığınız bir bardak suya 1 yemek kaşığı salça ve tuz ekleyiniz Sebzelerin üstüne döküp sıvı yağ ekleyiniz ve 200 derecede pişiriniz