Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Kaşarlı İstiridye Mantarı (Benim Özel Tarifim)

Fırında Kaşarlı İstiridye Mantarı (Benim Özel Tarifim)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Fırında Kaşarlı İstiridye Mantarı (Benim Özel Tarifim) İçin Malzemeler

*Yarım kg istiridye mantarı
*1 su bardağı rende yada dilim kaşar
*1 yemek kaşığı tereyağı
*4 yemek kaşığı sıvı yağ
*Tuz, karabiber, kekik, kırmızı pul biber yada toz biber

Fırında Kaşarlı İstiridye Mantarı (Benim Özel Tarifim) Yapılışı Yarım kg istiridye mantarını ayıklayalım, arzu ettiğimiz gibi dilimlere ayıralım ( irice olsun ), sirkeli ve tuzlu suda yarım saat bekletelim ( iyice temizlensin ), daha sonra 23 su daha yıkayalım ve önceden yağladığımız borcam tepsimize alalım Sıvı yağ, tereyağ ve baharatlarla harmanlayalım Önceden ısıttığımız 180 derecelik fırında yarım saat pişirelim, mantarlarımız nar gibi kızarınca üzerine kaşar rendesini serpelim Tekrar fırına verdiğimiz istiridye mantarlarımızı kaşarlarımız eriyip kızarana kadar biraz daha pişirelim Yanına patates kızartması çok yakışıyor Afiyet olsun

Similar threads

Fırında Ispanaklı İstiridye Mantarı Tarifi İçin Malzemeler *1 kg ıspanak *1 kg istiridye mantarı *350 gr kaşar peyniri rendesi *1 kutu krema *2 diş sarımsak *Zevkinize uygun baharatlar Fırında Ispanaklı İstiridye Mantarı Tarifi Yapılışı Ispanak yapraklarını temizledikten sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Kolay Leziz İstiridye Mantarı Tarifi İçin Malzemeler *1 kg istiridye mantarı *34 kaşık sıvı yağ *1 çay kaşığı karabiber *Yeterince tuz Kolay Leziz İstiridye Mantarı Tarifi Yapılışı Yapanlar bilir istiridye mantarı zor pişen bir mantar çeşididir ama lezzetinden dolayı ocağın başında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
* Güveçte İstiridye Mantarı Tarifi İçin Malzemeler *12 kg istiridye mantarı *4 adet cerry domates(isteğe göre normal domates 1 adet) *3 adet sivri biber *2 diş sarımsak *1 adet kuru soğan *1 yemek kaşığı *tereyağ *23 yemek kaşığı *sızma zeytinyağ *Krema *Kaşar peyniri (üzeri için)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
İstiridye mantarı, halk arasında kayın mantarı, kavak mantarı, selvi mantarı, yaprak mantarı, lamelli soluk istiridye mantarı, karakulak mantarı olarak da adlandırılır. Farklı şekilde tarifleri bulunan bu mantar çeşidi ile ilgili sote, güveçte ya da fırında istiridye mantarı nasıl pişirilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Fırında Kaşarlı Mantar Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kg mantar *Tereyağ *Tuz *Maydanoz *Kaşar peyniri Fırında Kaşarlı Mantar Tarifi Yapılışı 1 *İlk olarak mantarlarımızı soyuyoruz, güzelce yıkıyoruz *Limonlu suda 1 saat bekletiyoruz(daha lezzetli olduğunu duymuştum o yüzden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt