Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fırında Kestane Yapmanın Kolay Yolu Nedir?

Fırında Kestane Yapmanın Kolay Yolu Nedir?
0
187

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Kış aylarının vazgeçilmezidir kestane Çıtır çıtır ve basit ayıklanabilir olması kestanenin tadına bambaşka bir tat katar Peki en basit şekilde bunu sağlamanın mümkün olduğunu söylesem bana inanır mısınız?

Ailecek izlenen film keyfine bakımlı kestanelerde eşlik etsin istiyorsanız yapmanız gerekenleri tarif ediyorum
Kestaneleri dikey bir şekilde yok de yatay olarak çizin Çizmekten hedef tabiki bıçak yardımıyla kabuklarına minik kesikler atmak

Yan Olarak çizikler attığımız kestaneleri ılık suda 1015 dk değin bekletin Suyun ılık olmasına uyarı edin Sürenin sonunda kestaneleri fırın telinin üstüne aşağıdaki resimlerde gördüğünüz gibi dizin

Iyice pişene kadar bekleyin ve pak bir bezin içerisine pişen kestaneleri alın ve bezin içinde hafifçe ovun kestanelerin kolayca kabuğundan ayrıldığını göreceksiniz

Vaktiyle olduğu gibi tırnaklarınız acıyana kadar ayıklama derdiniz en ince ayrıntısına kadar ortadan kalkıyor kestaneler hem nar gibi pişmiş oluyor hemde canınız acımadan kabuklarından kurtuluyor Geriye Doğru sadece film izlerken rahatça kestane yeme zevki kalıyor

Sağlık Durumu olsun Benimde annem sağolsun bu pratik yöntemi bana öğrettiği için keza resimleyip sizlerle paylaşmamı sağladığı için teşekkür ederim biricik Hurişim

*