iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
500 gram kestane 1 litre su 1 tatlı kaşığı tuz
NASIL YAPILIR?
Bol suda yıkadığınız kestanelerin üzerini keskin bir bıçak yardımıyla hafifçe çizin İçme suyunu tuzla karıştırın Kabuğunu çizdiğiniz kestaneleri 1 saat kadar tuzlu suda bekletin Bu sürenin sonunda fazla suyunu süzdürdüğünüz kestaneleri fırın tepsisine dizin Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, kabukları açılıp renk alana kadar kızartın Dikkatli bir şekilde kabuklarını soyduğunuz kestaneleri çok fazla bekletmeden taze taze servis edin
500 gram kestane 1 litre su 1 tatlı kaşığı tuz
NASIL YAPILIR?
Bol suda yıkadığınız kestanelerin üzerini keskin bir bıçak yardımıyla hafifçe çizin İçme suyunu tuzla karıştırın Kabuğunu çizdiğiniz kestaneleri 1 saat kadar tuzlu suda bekletin Bu sürenin sonunda fazla suyunu süzdürdüğünüz kestaneleri fırın tepsisine dizin Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, kabukları açılıp renk alana kadar kızartın Dikkatli bir şekilde kabuklarını soyduğunuz kestaneleri çok fazla bekletmeden taze taze servis edin