iltasyazilim
FD Üye
Fırında Kızartmadan Karnıyarık İçin Hazırlık Tarifi İçin Malzemeler
*Kişi sayısına göre gerekli olan patlıcan
*2 yemek kaşığı zeytinyağı
Fırında Kızartmadan Karnıyarık İçin Hazırlık Tarifi Yapılışı Öncelikle alternatif olarak denemek istedim çünkü kızartmadan uzak durmak istiyordum ve gayet başarılı oldu ve artık hep bu şekilde yapmaya karar verdim
Patlıcanları alacalı doğrayın ve tuzlu sirkeli tuzdan bir 5 dakika bekletin Kurulayın ve yağlı fırın kağıdı serilmiş fırın tepsisine dizin Zeytinyağı fırça yardımı ile her taraflı sürün
180 derecelik fırında yaklaşık 50 dakika pişirin Bir yarım saat sonra çevirin patlıcanları
Okuyunca ortasını bıçak ile açıp hafiften çatal ile ezin gayet hafifçe
Soğuduktan sonra poşetleyip derin dondurucuya kaldırın
Ani misafir geldiği zaman hemen iç harcını hazırlayıp fırınlayabilirsiniz İnanın çok pratik oluyor
şimdiden denemek isteyenlere afiyet olsun ve kolay gelsin
*Kişi sayısına göre gerekli olan patlıcan
*2 yemek kaşığı zeytinyağı
Fırında Kızartmadan Karnıyarık İçin Hazırlık Tarifi Yapılışı Öncelikle alternatif olarak denemek istedim çünkü kızartmadan uzak durmak istiyordum ve gayet başarılı oldu ve artık hep bu şekilde yapmaya karar verdim
Patlıcanları alacalı doğrayın ve tuzlu sirkeli tuzdan bir 5 dakika bekletin Kurulayın ve yağlı fırın kağıdı serilmiş fırın tepsisine dizin Zeytinyağı fırça yardımı ile her taraflı sürün
180 derecelik fırında yaklaşık 50 dakika pişirin Bir yarım saat sonra çevirin patlıcanları
Okuyunca ortasını bıçak ile açıp hafiften çatal ile ezin gayet hafifçe
Soğuduktan sonra poşetleyip derin dondurucuya kaldırın
Ani misafir geldiği zaman hemen iç harcını hazırlayıp fırınlayabilirsiniz İnanın çok pratik oluyor
şimdiden denemek isteyenlere afiyet olsun ve kolay gelsin