iltasyazilim
FD Üye
Fırında Kolay Kumpir Tarifi İçin Malzemeler
*6 adet orta boy patates
*1 bardak bezelye
*2 adet havuç
*34 tane kornişon(salatalık)turşu
*1, 5 bardak kaşar peyniri
*Yarım bardak süt
*1 çay kaşığı Karabiber
*2 çay kaşığı Tuz
*2 yemek kaşığı tereyağı
*(İsteğe göre sosis mısır vs konabilir )
Fırında Kolay Kumpir Tarifi Yapılışı Patatesleri, bezelyeyi ve havuçları haşladım ( garnitür olabilir ) Patatesleri soyup ezip püre haline getiriyorum Sütü karabiber ve tuzu tereyağ ve yarım bardak rendelenmiş kaşar peynirini ekleyip blanderla karıştırıyorum Borcama patates püresini döküp tepsiye yayıyorum Haşladığım bezelyeyi, havuç, turşuyu ekleyip bir bardak kaşar peynirini üzerine serpiyorum 10 dk fırında pişirip Servis yapıyorum İsteğe göre ketçap ve mayonez ile servis yapılabilir Afiyet olsun
*6 adet orta boy patates
*1 bardak bezelye
*2 adet havuç
*34 tane kornişon(salatalık)turşu
*1, 5 bardak kaşar peyniri
*Yarım bardak süt
*1 çay kaşığı Karabiber
*2 çay kaşığı Tuz
*2 yemek kaşığı tereyağı
*(İsteğe göre sosis mısır vs konabilir )
Fırında Kolay Kumpir Tarifi Yapılışı Patatesleri, bezelyeyi ve havuçları haşladım ( garnitür olabilir ) Patatesleri soyup ezip püre haline getiriyorum Sütü karabiber ve tuzu tereyağ ve yarım bardak rendelenmiş kaşar peynirini ekleyip blanderla karıştırıyorum Borcama patates püresini döküp tepsiye yayıyorum Haşladığım bezelyeyi, havuç, turşuyu ekleyip bir bardak kaşar peynirini üzerine serpiyorum 10 dk fırında pişirip Servis yapıyorum İsteğe göre ketçap ve mayonez ile servis yapılabilir Afiyet olsun