iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
2 adet somon balığı dilimi
Tereyağ ve sıvıyağ
Tuz ve sarmısak tozu
Fırın kağıdı
Yapılışı
Somon balığı dilimlerinin her iki tarafı tuzlanıp sarmısak tozu serpilirYapışmaz bir tavada bir miktar tereyağı ve sıvıyağ ısıtılıp somon balıklarının her iki tarafı da güzel bir renk alıncaya kadar kızartılır
Bu arada fırınınız en yüksek derecede ısıtlır Balıklarımız bir borcam içine yağlı kağıt ile koyulup 56 dakika da fırında pişirilip sıcak olarak salatalar ile servis edilir
2 adet somon balığı dilimi
Tereyağ ve sıvıyağ
Tuz ve sarmısak tozu
Fırın kağıdı
Yapılışı
Somon balığı dilimlerinin her iki tarafı tuzlanıp sarmısak tozu serpilirYapışmaz bir tavada bir miktar tereyağı ve sıvıyağ ısıtılıp somon balıklarının her iki tarafı da güzel bir renk alıncaya kadar kızartılır
Bu arada fırınınız en yüksek derecede ısıtlır Balıklarımız bir borcam içine yağlı kağıt ile koyulup 56 dakika da fırında pişirilip sıcak olarak salatalar ile servis edilir