iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
15 kg kuzu kaburga
3 yemek kas?ıg?ı yog?urt
4 yemek kas?ıg?ı zeytinyag?ı
1 sog?an
34 dis? sarımsak
1 yemek kas?ıg?ı biber salc?ası
Tuz
Karabiber
Kırmızı toz biber
Yog?urt ve zeytinyag?ını karıs?tırma kasesinde c?ırpın Rendeledig?iniz sog?an, ezdig?iniz sarımsak, salc?a, tuz ve baharatları ekleyip tu?m malzeme iyice o?zdes?les?inceye kadar karıs?tırın Kuzu kaburga etinizin u?zerine bıc?akla kesikler atın ve sosu bir fırc?a yardımıyla etinizin u?zerine su?ru?n
Soslu etinizi yag?lı kag?ıt ile sarın ve ac?ılmaması ic?in bir iple bag?layın ve buzdolabında 2 saat dinlendirin Dinlenen etinizi fırın tepsisine alıp, o?nceden ısıtılmıs? 200 derece fırında 15 dakika pis?irin
Daha sonra fırının derecesini 150’ye du?s?u?ru?n ve etiniz iyice yumus?ayıncaya kadar yaklas?ık 1 saat daha pis?irin Fırından alıp sıcak servis yapın
15 kg kuzu kaburga
3 yemek kas?ıg?ı yog?urt
4 yemek kas?ıg?ı zeytinyag?ı
1 sog?an
34 dis? sarımsak
1 yemek kas?ıg?ı biber salc?ası
Tuz
Karabiber
Kırmızı toz biber
Yog?urt ve zeytinyag?ını karıs?tırma kasesinde c?ırpın Rendeledig?iniz sog?an, ezdig?iniz sarımsak, salc?a, tuz ve baharatları ekleyip tu?m malzeme iyice o?zdes?les?inceye kadar karıs?tırın Kuzu kaburga etinizin u?zerine bıc?akla kesikler atın ve sosu bir fırc?a yardımıyla etinizin u?zerine su?ru?n
Soslu etinizi yag?lı kag?ıt ile sarın ve ac?ılmaması ic?in bir iple bag?layın ve buzdolabında 2 saat dinlendirin Dinlenen etinizi fırın tepsisine alıp, o?nceden ısıtılmıs? 200 derece fırında 15 dakika pis?irin
Daha sonra fırının derecesini 150’ye du?s?u?ru?n ve etiniz iyice yumus?ayıncaya kadar yaklas?ık 1 saat daha pis?irin Fırından alıp sıcak servis yapın