iltasyazilim
FD Üye
2 adet Levrek
4 adet defne yaprağı
1 adet limon
2025 adet karides
3 adet patates
23 diş sarımsak
1015 adet mantar
810 adet cherry domates
3 tane domates rende
½ bağ maydanoz
Tuz
Karabiber
Zeytinyağı
Hazırlanışı
Tepsinin tabanına ince ince halka şeklinde doğradığımız patatesleri dizin
Tepsinin tabanına ince ince halka şeklinde doğradığımız patatesleri dizin
Balığı patateslerin üstüne koyun Arasına defne yapraklarını ve karideslerin bir kısmını koyun Diğer malzemeleri de etrafına dilimleyip yerleştirin
En üstüne limon dilimlerini koyarak, zeytinyağını gezdirin
Folyo ile üstünü kapatıp, ısıtılmış fırında 200 derecede pişirin Pişmesine yakın folyoyu kaldırarak üstünün biraz kızarmasını sağlayın
4 adet defne yaprağı
1 adet limon
2025 adet karides
3 adet patates
23 diş sarımsak
1015 adet mantar
810 adet cherry domates
3 tane domates rende
½ bağ maydanoz
Tuz
Karabiber
Zeytinyağı
Hazırlanışı
Tepsinin tabanına ince ince halka şeklinde doğradığımız patatesleri dizin
Tepsinin tabanına ince ince halka şeklinde doğradığımız patatesleri dizin
Balığı patateslerin üstüne koyun Arasına defne yapraklarını ve karideslerin bir kısmını koyun Diğer malzemeleri de etrafına dilimleyip yerleştirin
En üstüne limon dilimlerini koyarak, zeytinyağını gezdirin
Folyo ile üstünü kapatıp, ısıtılmış fırında 200 derecede pişirin Pişmesine yakın folyoyu kaldırarak üstünün biraz kızarmasını sağlayın