iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 Kg Pazı veya Ispanak
1 Soğan
2 Yumurta
2 Su Bardağı Lor Peyniri
12 Su Bardağı Light süt
5 Çorba Kaşığı Galeta Unu
12 Su Bardağı Süt
Tuz, Karabiber
HAZIRLANIŞI
Pazı yapraklarını yıkayıp süzün ve ıri iri kıyın Soğanı ince doğrayıp teflon tavada biraz çevirin Pazıyı ekleyip tuz serpin ve orta ateşte devamlı karıştırarak diri kıvamda pişirin Ilınmaya bırakın
Fırını 80 dereceye ayarlayınPeyniri yarım su bardağı sütle karıştırın Çırpılmış yumurta, pazı, tuz ve karabiber ekleyip harmanlayın
24 cm çapında kalıbı yağlı kağıtla döşeyin Karışımı döküp üzerine galeta unu serpin Fırına verip 1 saat pişirin 10 dakika dinlendirip kalıptan çıkarın ve servis yapın
1 Kg Pazı veya Ispanak
1 Soğan
2 Yumurta
2 Su Bardağı Lor Peyniri
12 Su Bardağı Light süt
5 Çorba Kaşığı Galeta Unu
12 Su Bardağı Süt
Tuz, Karabiber
HAZIRLANIŞI
Pazı yapraklarını yıkayıp süzün ve ıri iri kıyın Soğanı ince doğrayıp teflon tavada biraz çevirin Pazıyı ekleyip tuz serpin ve orta ateşte devamlı karıştırarak diri kıvamda pişirin Ilınmaya bırakın
Fırını 80 dereceye ayarlayınPeyniri yarım su bardağı sütle karıştırın Çırpılmış yumurta, pazı, tuz ve karabiber ekleyip harmanlayın
24 cm çapında kalıbı yağlı kağıtla döşeyin Karışımı döküp üzerine galeta unu serpin Fırına verip 1 saat pişirin 10 dakika dinlendirip kalıptan çıkarın ve servis yapın